Nie ma na tej generacji graficznie gier równie koszących co combo The Order + Netoperek. Ocena grywalności - kwestia indywidualna.
Eee bez przesady z tym Batmanem Chyba tylko na tobie grafa w tej grze robi aż takie wrażenie.
Gdy na moim Szarpie za 4.4k oceniłem grafikę Dusz na 6/10, Juras polecił mi zmienić tv. wiec kupiłem niemal dwukrotnie droższy. Gdybym był złośliwy, poleciłbym to samo, ale, że nie jestem, zalecam opcjonalnie ustawieniami się pobawić.
Pozostaje się zastanawiać w co wy gracie, że szkalujecie tak Uszatego. Chyba, że Kyo wam zwerbował swoim -((*&^}}7 za grafę, bo za rok wyjdzie Anczarted 4, który zasłuży na +++]8, a czyste 9 zostawimy na potencjał gier za 4 lata. 10 będzie dostępna na kolejnej generacji, pod jej koniec.
Przesadza chłopak konkretnie. Na dodatek wkleja na siłę te same posty czy to tutaj czy na innym forum o tej grafie Batmana.
Nie tylko ja, to raz. Dwa mam tracić czas i pisać je na nowo....
Bazą jest GO, reszta kopie dostaje. #doceń
Ostatni boss w Krwistych do top 4 twardzieli się w grze nie zalicza. Również go ubiłem za pierwszym razem. Natomiast z Amydalą, która ma nas na raz, tak łatwo już nie jest.
Krwiste dla graczy średnich manualnie sa nierealne do zaliczenia. Platyna jest ciężka. DrajwKrap ma relatywnie łatwą, maksymalnie przeciętną, znacznie prostszą niż taki Szift.
To ciekawe co napisałeś, ale zgadzam się. Sam mam kolegę, który Vankłisza platynował kilku osobom z konkurencji (później fapowali na forumku, że sami zdobyli), a miał problemy z byle combosami w SF, które pomagałem mu robić - czasami zacinał się na czymś takim jak LK, LK, LK z uwzględnieniem klatek.
Wiele osób z czołowki Tekkeńca, osoby wprawnie przecież manualnie, tak kpiły, że VF to bieda, z tytułu P.K.G, a jak kiedyś powiedziałem by zrobili knee+DLC Akiry, to nikomu się nie udało.
Zatem wierze, że możesz mieć problem z taką przystępną grą, jak DC, a BB poszedł relatywnie gładko.