To teraz wrzucmy tu nowe call of duty. Taki sam film. Przeciwnicy sami pod celownik podchodza tylko galka do przodu i strzelaj. wkur**a mnie juz hejt na ta gre. Ocenianie grafiki na wl. Turbodopalaczach bravizji ktore wiecej psuja niz poprawiaja.
Kazdy oceni sobie ja wg. Siebie ale nie robmy z tego hejtu na trylion stron.
I to tyle po premierze. Bardzo rzeczowy post, leci plus.
Ja wydałem nań ponad 4 Kazimierze. Znakomicie się bawiłem (nie licząc misji skradankowej w parku), zachwycając się co rusz jakością grafiki, która podobne uderzenie sprezentowała na X lata temu przy okazji
Gears of War. Być może dlatego zrobiła na mnie takie wrażenie ponieważ grałem na Szarpie, nie na Bravizji. Natomiast ludzie wylewają żale jaki to interaktywny film, następnie fapią do Borderlandów od Telltale. E płacz, że za osiem godzin 240zł (zaniżany cholera wie skąd do pięciu), po czym 96% sprzedała za 196zł na allegro.
Tych dwóch z yt można posłuchać, mają prawo do własnej opinii. Ostatnio także nasłuchałem się jakie to Transformatory 4 tudzież nowy Park J. są fatalne i w ogóle 4/10 to dlań zawyżona ocena, ale jakoś ponad miliard $ dochodu wygenerowały.
W
The Order warto zagrać. Opluwać ją co rusz juz nieszczególnie.