Czyli widzę, że w swoich zachwytach jestem osamotniony...
Ja podobnie jak ty i Windo jaram się. Gra wygląda klimatycznie a jakość oprawy (na tyle na ile można stwierdzić to na podstawie szotów) jest na bardzo wysokim poziomie.
A panom, którzy twierdzą, że jest słabo bo wygląda jak TLoU to radze się zastanowić - tytuł Naughty Dog jest cały czas jednym z najlepiej wyglądających tytułów ever i porównanie do niego w żadnym wypadku nie uwłacza The Order, a wręcz przeciwnie.
Poza tym grafika nie zależy wyłącznie od wydajności sprzętu, ale przede wszystkim od pracy artystów i roboczogodzin na to poświęconych. Dopóki nie powstaną odpowiednie narzędzia jeszcze bardziej poprawiające workflow, nie będzie gigantycznej różnicy w oprawie bo żaden developer nie zatrudni 200 artystów na 3 lata, bo nie ma szans na zwrot takich nakładów.
A tu ciągle czytam - Order słabe, Witcher lipny, Killzone dupy nie urywa a Infamous nie wygląda nextgenowo - no kur** mać. Ja osobiście ładniejszych gier nie widziałem, a wam mało - ogarnijcie się i zweryfikujcie swoje oczekiwania do jakiegoś normalnego poziomu.
Co do pierdół wypisywanych przez Kyo w różnych tematach na podstawie odczytów ze szklanej kuli ("Infamous ma słaby gameplay" etc) to zakładam, ze słaby troll jest słaby. A jeżeli on tak na poważnie to życzę zdrowia i postępów w terapii.