0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
To to info o 90 sztukach na sklep se mozna miedzy bajki włożyć. Jak ktoś chce, to proponuję dzwonić do euro.
Odpierdolcie sie wszyscy od Lema FUCK.
Nie kumam Twojej spiny. Idź do sklepu, w którym kupiłeś konsolę i powiedz, że chcesz wymienić, bo Twoja sztuka była porysowana.
Cytat: maertin w Grudnia 07, 2013, 12:45:29 pmNie kumam Twojej spiny. Idź do sklepu, w którym kupiłeś konsolę i powiedz, że chcesz wymienić, bo Twoja sztuka była porysowana.Toć sprzedał i nie ma już co wymieniać
Lem, Ty ciągle przegrywasz, sznur to jest dla Ciebie rozwiązanie.
Sprzedalem = nie mam konsoli.Nie mieli zestawu KZ + AC. Mieli tylko golasa za 1849zl oraz zestaw wypasiony za 2349zl. ch** mi z takiej wymiany Sprzedalem przezd punktem informacyjnym Saturna typowi ktoremu sie nie chcialo czekac i ktory mial wyje**ne na ta ryse za 2k zl. W teorii jestem 1zl do przodu xd
Nie chcieli Ci przyjąć reklamacji?
Cytat: Lem++ w Grudnia 07, 2013, 12:49:46 pmSprzedalem = nie mam konsoli.Nie mieli zestawu KZ + AC. Mieli tylko golasa za 1849zl oraz zestaw wypasiony za 2349zl. ch** mi z takiej wymiany Sprzedalem przezd punktem informacyjnym Saturna typowi ktoremu sie nie chcialo czekac i ktory mial wyje**ne na ta ryse za 2k zl. W teorii jestem 1zl do przodu xdTrzeba być niezłym idiotą zeby kupić używaną konsole już macaną przez niemca, zamiast kupić nową
Chcieli mi wymienic, ale wtedy musialbym doplacic 350zl do bundle'a ktorego nawet nie chce.
Cytat: Lem++ w Grudnia 07, 2013, 13:06:15 pmChcieli mi wymienic, ale wtedy musialbym doplacic 350zl do bundle'a ktorego nawet nie chce.Byś wymienił, opierdolił kamerkę i nawet lepiej na tym wyszedł. Zrobiłeś totalną głupotę.
Niby tak, ale kumplowi z pracy brat przysyła gry z Holandii i nie ma w nich języka polskiego. Przynajmniej on tak twierdzi.
Taka piękna ;_;
Dopiero w poniedziałek będzie miał (jeżeli Legrad wysłał). Tera nakurwia w Resogun
No właśnie dostałem PM, że jednak pewnikiem dopiero w środę pokillzonujemy. Trudno, dokończę Peace Walkera
Koleś w Kielcach w MM powiedział mi, że jest sztuka PS4 bo jakiś koleś oddał dlatego, że ma porysowaną. Lem?
Trza oblać i teraz Tobie popsuć ratio w Killzone