ja nie chcę grać jakim kolejnym białasem, co to staje w obronie rodziny, bla bla.
O kurwa
Juz myslalem, ze mmo, zanim przeczytalem obrazek...
Cytat: windomearl w Czerwca 03, 2015, 07:38:27 amJuz myslalem, ze mmo, zanim przeczytalem obrazek...No ale cross gen w przypadku gry open world to trochę lipa. Czyżbyśmy dostali kopię Skyrima w wersji postapo, a next geny zadowolą się tylko 1080p/900p ?
Wieśiek pozamiatał w kwestii questów i jestem ciekaw czy cokolwiek co teraz wyjdzie będzie w tym temacie lepsze:)
Cytat: Mrocz w Czerwca 03, 2015, 12:56:43 pmCytat: windomearl w Czerwca 03, 2015, 07:38:27 amJuz myslalem, ze mmo, zanim przeczytalem obrazek...No ale cross gen w przypadku gry open world to trochę lipa. Czyżbyśmy dostali kopię Skyrima w wersji postapo, a next geny zadowolą się tylko 1080p/900p ?Może będzie jak z FC4, że chyba nikt nawet nie pamięta o wersjach na PS3/X360, a current genowe odpowiedniki dały mocno radę.
The official domain for Fallout 4 (Fallout4.com) has gone online early, ahead of the studio's countdown that they published early yesterday. On the site there's a trailer that can't be viewed yet because Bethesda hasn't yet set it to public, and a picture of the game's box art, which can be seen below.It would appear that the game has been confirmed for the PC, Xbox One and PS4 based on the box art available. No word on what the release date for the game is yet, but we'll be keeping you updated throughout the day as more information becomes available.
A trzeba jeszcze doliczyc obowiazkowy downgrade...
Lepsza jakość: http://content.bethsoft.com/bsw_cms_asset/46910_2_0.jpg