0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ale o co wam chodzi że niby udawany sport (w którym brak prawdziwej rywalizacji) to nie sport ?
Dla mnie wrestling>boks jeśli chodzi o sporty walki, więc nie trolling.
Bo Janusze ze stanów wiedzą co dobre a nasi nie
Europa(dokładniej Anglicy) tylko jeden dobry sport wymyśliła, nazywa się piłka nożna.
Ale o co ci chodzi?
Poza tym zgodnie z teorią sportu:Sport: forma aktywności człowieka, mająca na celu doskonalenie sprawności fizycznych w ramach współzawodnictwa, indywidualnie lub zbiorowo, według reguł umownych.
Każdy może mieć własne zdanie, ja uznaję za sport wrestling i tyle więc mogę sobie pozwolić na porównanie
Sorki, ale nie jestem w temacie więc pytam. Miała być jakaś promka ma roczny PS+ (130zł czy jakoś tak). Jest, było, będzie?
Kiedy ma ona wyjsc?
Hehe, za 195 zł w tej świetnej promocji masz $1 750 000 w grze - a taki jacht z ostatniej aktualizacji kosztuje koło $7 000 000
BF Premium i F1 2015 jest za 89zł
Cytat: Braveheart1989 w Grudnia 26, 2015, 09:48:03 amBF Premium i F1 2015 jest za 89złAle sam dodatek, czy Battlefield z dodatkiem?
Cytat: Mrocz w Grudnia 26, 2015, 12:54:39 pmCytat: Braveheart1989 w Grudnia 26, 2015, 09:48:03 amBF Premium i F1 2015 jest za 89złAle sam dodatek, czy Battlefield z dodatkiem? Battlefield z dodatkiem
Skusiłem się na robociki z tej promocji.
??
Full Lineup:• Dragon Age: Origins, PS3• Grim Fandango Remastered, PS4, PS Vita• Hardware: Rivals, PS4• Legends of War Patton, PS Vita• Medal of Honor Warfighter, PS3• Nihilumbra, PS Vita
Sony wie że wytresowało graczy niczym M$ generację temu, a co niektórzy jeszcze się cieszą że mają płatny online, bo mogliby nie mieć. W skrócie - jak żyć?
Cytat: Xell w Grudnia 31, 2015, 00:12:53 amSony wie że wytresowało graczy niczym M$ generację temu, a co niektórzy jeszcze się cieszą że mają płatny online, bo mogliby nie mieć. W skrócie - jak żyć?to podobnie jak nowoczesna ryska, ludzie to jednak idioci co?
Crypt of the NecroDancer turns up the volume on typical 2D dungeon crawling action by adding rhythm based movement and combat. You control main character, Cadence, as she explores each zone, picking up gear, and defeating musically motivated monsters! Then unlock multiple new characters who offer different challenging modes of play.