Japoński indor, to ktoś grający w coś takiego musi dopiero komicznie wyglądać A w temacie to:-Vanishing of Ethan Carter-Unravel (chociaz to nie do konca indyk)-Brothers: A Tale of two Sons-Limbo
Jakieś slaszery, strzelanki?
Killing Floor 2, PS4Life is Strange, PS4Abyss Odyssey, PS3WRC 5: World Rally Championship, PS3Neon Chrome, PS Vita (crossbuy with PS4)Spy Chameleon, PS Vita (crossbuy on PS4)
Hotlinie Miami - klasyk pikselki 2D z petarda muzą synth wave.
Człowiek opłaca regularnie abonament i gówno dają w zamian -__-'
Tylko ze to promo nie ma sensu bo jak by dali jako normalna gre miesiaca to tak samo by nowych zachecalo i przy tym nie alienowalo stalych klientow.
Cytat: Piter_neo w Czerwca 01, 2017, 07:43:03 amJakieś slaszery, strzelanki?Furi - dwa w jednym.Enter the Gungeon - strzelanka z milionem nawiązań do MGS, pikselki 2D, gierka rouge-like.Hotlinie Miami - klasyk pikselki 2D z petarda muzą synth wave.
https://blog.us.playstation.com/2017/05/31/ps-plus-free-games-for-june-2017/CytujKilling Floor 2, PS4Life is Strange, PS4Abyss Odyssey, PS3WRC 5: World Rally Championship, PS3Neon Chrome, PS Vita (crossbuy with PS4)Spy Chameleon, PS Vita (crossbuy on PS4)
No co za kur** :C Człowiek opłaca regularnie abonament i gówno dają w zamian -__-'
ahaha no czuje się ładnie wydymany. W plusie indyki za zeta a dla nowych gra aaa ze wszystkimi dodatkami.
Aha Czyżby nowa polityka Sony? - dobre gry, a raczej jedna gra tylko przy kupnie rocznego abonamentu dla graczy bez Plusa. Chyba nie mamy co się łudzić, że do Plusa zaczną wrzucać AAA tytuły jak na PS3.Mogliby w końcu zrobić dwa typy subskrypcji, tańsza za jakieś 80-100zł rocznie, tylko do grania online i droższa, gdzie dalej by wrzucali te gówna którymi nas łaskawie obdarowują, w starej cenie 195zł.
Gwiezdny krapik jest grą AAA. W dodatku dorzucają wszystkie DLC, więc grania co nie miara. Poza tym nigdzie nie napisałem, że gry z czerwca są złe.
Raczej ty nie wiesz co czytasz.
Czerwiec jest ok, zazwyczaj bywa nieco inaczej i wszyscy wiemy co dają. Dla mnie najlepszą opcją byłaby druga subskrypcja, bez gier, tyko do multi i promocji w sklepie, różnicę w cenie sam bym wydał na to, w co mam ochotę grać.
Również obie ograłem. GoT fajny, Until Dawn niestety mocno średnie, męczyłem się wręcz pod koniec.
UD faktycznie nie jest "mistrzem", ale to całkiem udana gra.
A ja się świetnie bawiłem przy UD i kilka razy się wystraszyłem. Świetna gra i polecam każdemu kto nie grał. Mocny miesiąc w PS+.
Ja już mam zrytą banie, bo jak widzę tę grę, to widzę niebieskie zęby.
Sony jak zwykle rozprawia się z konkurencją po mistrzowsku