Tomb Raider Definitive Edition za 49 zł na PS4 to też niezła cena.
Cytat: Ryo w Marca 25, 2015, 14:55:54 pmTomb Raider Definitive Edition za 49 zł na PS4 to też niezła cena.Zwłaszcza, że jest teraz w plusie:)
Jakby w Kwietniu Tomb Raider był w Plusie wraz z Dishonored to by był niezły rozp**rdol
Cytat: Mrocz w Marca 25, 2015, 15:46:38 pmJakby w Kwietniu Tomb Raider był w Plusie wraz z Dishonored to by był niezły rozp**rdol Był już w plusie na PS3, a ta nowa edycja specjalnie się nie różni. Nie nazwałbym tego samego dwa razy nawet rozpierdolkiem.
Cytat: szafa w Marca 25, 2015, 15:06:13 pmCytat: Ryo w Marca 25, 2015, 14:55:54 pmTomb Raider Definitive Edition za 49 zł na PS4 to też niezła cena.Zwłaszcza, że jest teraz w plusie:) ? O czymś nie wiem?
In addition to Dishonored on PS3, PlayStation Plus subscribers will also be getting the score-chasing arcade game Woah Dave! for free on PS4 in the April store update next week.
Helldivers biorę z pierwszą promocją i zagramy
http://www.psu.com/news/26336/-PS4-free-game-for-PS-Plus-in-April-2015-revealedCytujIn addition to Dishonored on PS3, PlayStation Plus subscribers will also be getting the score-chasing arcade game Woah Dave! for free on PS4 in the April store update next week.
Sony robi sobie kpiny z graczy PS4
Comiesięczna roszczeniowość względem Plusa, PS4 i hejt na indyki i generalnie Sony jest niesamowita. Najlepsze są takie hasła właśnie:CytujSony robi sobie kpiny z graczy PS4No po prostu
Ja nie mowie ze to zle gry, no moze poza ABE ktory do mnie nie trafia. Jednak nie ma tam jakiejs petardy, mialo nia byc DC, nie wyszlo..
Entering PS Plus:8th April: Never Alone (PS4)8th April: Aaru’s Awakening (PS4/PS3)
8th April: Tower of Guns (PS4/PS3)
8th April: Dishonored (PS3)