0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie mam postanowień, bo i tak nigdy nic mi z nich nie wychodzi.
wycisnąć w końcu 100kg na płasko
zaczac odkładać siano bo wszystko przepijam przepierdalam na głupoty
Może liczy bez gryfu.
-Przypakowac-Wyrwac dobra duperke-Zdobyc licencjatBEDZIE CIEZKO.
Zdobyc licencjat
No na UJocie nie ma inzynierki
Who cares?
Nie. Typ skończy 3 lata infy na ujocie - to skończy 3 lata infy na ujocie. Mógłby mieć przedrostek "Wielki Ciul Lem", na jedno wychodzi.
Zawsze mi się wydawało, że licencjaty są domeną humanistów na nieżyciowych kierunkach
Cytat: Iras w Grudnia 29, 2013, 14:31:15 pmZawsze mi się wydawało, że licencjaty są domeną humanistów na nieżyciowych kierunkach Nauczyłeś się tego na inżynierii nieudanej dojebki?
2. Wyzszy poziom infy na UJ
Cytat: tarniak w Grudnia 29, 2013, 14:25:16 pmNie. Typ skończy 3 lata infy na ujocie - to skończy 3 lata infy na ujocie. Mógłby mieć przedrostek "Wielki Ciul Lem", na jedno wychodzi.Mówiłem ogólnie, a nie o infie. To różnie bywa, bo jeśli o infe chodzi to można chu** skończyć i pracować. U mnie w tyrce jest doktoran filozofii np. i pracuje na tym stanowisku co ja.
Cytat: Lem++ w Grudnia 29, 2013, 14:32:45 pm2. Wyzszy poziom infy na UJ
Cytat: inż. windomearl w Grudnia 29, 2013, 15:09:22 pmCytat: tarniak w Grudnia 29, 2013, 14:25:16 pmNie. Typ skończy 3 lata infy na ujocie - to skończy 3 lata infy na ujocie. Mógłby mieć przedrostek "Wielki Ciul Lem", na jedno wychodzi.Mówiłem ogólnie, a nie o infie. To różnie bywa, bo jeśli o infe chodzi to można chu** skończyć i pracować. U mnie w tyrce jest doktoran filozofii np. i pracuje na tym stanowisku co ja.I co, robili mu jakiś test na wejście, skoro nie miał papierka czy coś?
Spoko, jak mi kumpela kiedyś mówiła, jakie i ile poziomów rekrutacji jest w korpo (State Street chyba), to przed oczami od razu Orwell i testy genetyczne w Gattace.
Cytat: Master_666 w Grudnia 29, 2013, 14:47:49 pmCytat: Lem++ w Grudnia 29, 2013, 14:32:45 pm2. Wyzszy poziom infy na UJ Hm? Chcesz moze cos powiedziec na ten temat?