2. NAZWIESZ WROGA w grze swoim imieniem/pseudo etc
Świetnie się we Franko na Amidze grało, strasznie ubolewałem że moja pięćsetka nie wystarczała na Domana (polskiego Conana) tych samych twórców.
Cytat: Xell w Stycznia 23, 2014, 14:49:55 pmŚwietnie się we Franko na Amidze grało, strasznie ubolewałem że moja pięćsetka nie wystarczała na Domana (polskiego Conana) tych samych twórców. Dlaczego? Ja grałem w Domana na swojej Amidze 500. Jeszcze pamiętam jak kod na więcej żyć brzmiał "sramnapc"
Cytat: el becetol w Stycznia 23, 2014, 15:02:10 pmCytat: Xell w Stycznia 23, 2014, 14:49:55 pmŚwietnie się we Franko na Amidze grało, strasznie ubolewałem że moja pięćsetka nie wystarczała na Domana (polskiego Conana) tych samych twórców. Dlaczego? Ja grałem w Domana na swojej Amidze 500. Jeszcze pamiętam jak kod na więcej żyć brzmiał "sramnapc" Szczerze to nie pamiętam. Możliwe że z info na pudełku mi wyszło, że działać nie będzie, albo miałem za mało pamięci (bo chyba próbowałem).Kod beka
Możliwe, ja miałem cały potężny 1 mb ramu
Cytat: Xell w Stycznia 23, 2014, 15:20:16 pmCytat: el becetol w Stycznia 23, 2014, 15:02:10 pmCytat: Xell w Stycznia 23, 2014, 14:49:55 pmŚwietnie się we Franko na Amidze grało, strasznie ubolewałem że moja pięćsetka nie wystarczała na Domana (polskiego Conana) tych samych twórców. Dlaczego? Ja grałem w Domana na swojej Amidze 500. Jeszcze pamiętam jak kod na więcej żyć brzmiał "sramnapc" Szczerze to nie pamiętam. Możliwe że z info na pudełku mi wyszło, że działać nie będzie, albo miałem za mało pamięci (bo chyba próbowałem).Kod beka Doman potrzebował 1mb pamieci. W amigach 500 było 0,5mb. Można sobie było dokupić kość pamieci wielkosci małego tableta i wsadzić do amigi(pod spodem była klapka zpecjalna na to) i cieszyć sie wymienianiem dyskietek i grą po kilku minutach. Fajna gra, lepsza od franka.