Uwaga!
Kieruje ją dla posiadaczy past genów zwłaszcza X360 bo na nim sprawdzałem wraz z kumplem, ale na PS3 raczej będzie podobnie. Tak więc kto zamierza na tych sprzętach grać uprzedzam gra wygląda katastrofalnie! Ostatnio grałem w sporo gier, gdzie twórcy wyciskali niemalże ostatni soki z platform past genowych min. z MGS:GZ, COD:AW, Obcy Izolacja, PES 15. Tutaj mamy całkowite olanie starszego sprzętu przez Ubisoft gra wygląda w porównaniu z częścią trzecią jak jedna wielka rozpikselowana paćka z masą bitmap w tle plus do tego animacja na poziomie 10-15 klatek. Grafa to tak na 2/10.
Co do samej gry to nie wiem bo grałem z 30 min i zaraz z dysku wyrzuciłem bo w to się nie da grać przez tą oprawę. Gameplay pewnie będzie na poziomie trójki także ok, ale to już trzeba sprawdzić na PS4 albo Xbox One.
Kto zamierza dać 200 zł w wersji na stare sprzęty to mu współczuje. Takiego zmasakrowania graficznego gry w ogóle nie widziałem. To trzeci strzał w pysk od Ubisoft, ale tym razem dostało się past genom.
Wersja na next geny graficznie powinna dać rade bo początkowy skompresowany filmik jest pewnie z tych wersji, może turbo PCta, ale robi.
Także nie kupować na stare sprzęty bo nikt z Ubi ani nawet procenta zaangażowania nie włożył aby to jakoś wyglądało.