O żyrafy to akurat nie mam pojęcia czemu płakali.
Co jak co "BOSS" to co innego niz durne żyrafy. Nigdy nie czekacie w grach na bossa i zastanawiacie się jak wygląda? Nie czekaliście z wypiekami na kolejnego boga/tytana w GoW3 i na jego epicki design? Nawet w durnej Contrze to było, w Pokemonach kogo wystawi do walki gym master. To, że wygląd bossa jest MEGA SPOILEREM to dziecko wie. Ja rozumiem "to temat o FC4, nie chcesz spoilerów to nie wchodź", ale w tym temacie gadało się też o zajebaniu godrejsów PS4 itp. I każdy wie, że dawanie zdjecia bossa to jest kurweski spoiler. A obrona pod postacią "ale w jakiś tam materiałach pokazali!" - kur** nie każdy ogląda materiały filmowe/czyta każdą reckę, a do tego często w tych materiałach jest napisane, że "mogą zawierać spoilery". No a tu przychodzi taki ziomek, wkleja zdjęcie bossa i jest zadowolony. Od właśnie czegoś takiego jest je**ny znaczek spoiler. Screeny z rogryki to sobie można dawać, bo i tak nikt nie z czai o co to chodzi, jakieś wieżyczki tygryski itp. ale kur** jakiś
robo je**ny, halucynogenny ptak?!
to spoiler straszny i zjebaliście (Sylvan) Lemowi jak i mi przyjemność z odkrycia go. Jak ktoś tego nie rozumie to chyba nie jest graczem