Widziałem to, ale po zalogowaniu dostaję komunikatCytujYour permissions do not allow you access to this section.Znalazłem też stronę z warunkami uczestnictwa w programie, ale niestety samej strony, gdzie mógłbym dołączyć do programu jeszcze nie widziałem,
Your permissions do not allow you access to this section.
Cytat: andryush w Września 16, 2014, 20:58:04 pmWidziałem to, ale po zalogowaniu dostaję komunikatCytujYour permissions do not allow you access to this section.Znalazłem też stronę z warunkami uczestnictwa w programie, ale niestety samej strony, gdzie mógłbym dołączyć do programu jeszcze nie widziałem,Może dlatego, że nie masz przypisanej PS4 do konta. Ja, tak jak chłopaki wyżej, też nie miałem problemu.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Mam nadzieję, że SCEP jakimś cudem zmieści się poniżej granicy 299zł
Luty przerąbany - Bloodborne, Wiedźkut i Zakon 1886. Skąd na to pieniądze wziąć?
Cytat: Snake_Plissken w Września 18, 2014, 10:42:19 amLuty przerąbany - Bloodborne, Wiedźkut i Zakon 1886. Skąd na to pieniądze wziąć? Wybrać jedno a resztę ograć w późniejszym terminie?