Meh. Liczyłem na coś fajniejszego od Visceral. Coraz bardziej mnie rozczarowuje ta generacja, poza gackiem nie ma nic na co czekam tak naprawdę. No jeszcze Phantom Pain, ale to cholera wie kiedy wyjdzie.
Battlefront to mnie też praktycznie nie jara.
ch**owo to mi wyglada
ch** im w dupę za brak Bad Company 3 tak czy siak
Cytat: Lupi w Maja 28, 2014, 14:40:26 pmch** im w dupę za brak Bad Company 3 tak czy siak
A ja bym wolał Battlefieldową odpowiedź na TitanFall z mechami i rozpierdolem. Na Frostbite taka gra by wyglądała zjawiskowo No ale rozumiem, że TitanFall też od EA więc nie będą sobie robić konkurencji
Czyli żerowanie z nazwy, bo ciężko to Battlefieldem nazwać. Co by nie było, zapowiada się całkiem fajnie, inne podejście do gry, nastawione głównie na piechotę. Nawet jakiś coop chyba będzie. Wolę tak, niż kolejnego Battlefielda co rok.
Powiem, że wygląda całkiem zajebiście... Jeżeli skupi się na potyczkach 24 osobowych, to może być taki Bad Company trochę
Wyłączyłem jak gościu powiedział, że otoczenie jest sexy.
Oglądałem bez dźwięku bo w pracy jestem.
Cytat: CancerPL w Maja 28, 2014, 14:15:36 pmch**owo to mi wygladaNie narzekaj, przecież zawsze chciałeś zostać policjantem.
Jaki to sklepik? Było demo Thiefa i Child of Light? Kojarzyłem, że tylko w Japonii.
i strzelaniu do niemców
Wchodzisz do gry! Udało ci się uzyskać dostęp do zamkniętej bety Battlefield Hardline. W końcu możesz spełnić swoje marzenie o udziale w starciach gliniarzy i gangsterów.Na co czekasz? Zrealizuj swój kod dostępu do wersji PS4 umożliwiający pobranie klienta zamkniętej bety: