Nie ma szans i nie chodzi o to, że bym nie dał rady, ale gra nawet nie pozwoli mi spróbować. Nie połączy nas przy tak dużej różnicy, a jak będzie płacił, to ja jej nigdy nie zniweluję. W Clasha można całkiem fajnie pograć za darmo, ale rozbudowując coś czekam od kilku godzin do kilku dni, a Sylwuś kończy budowę od ręki. Płacący praktycznie grają we własnej lidze - nie psują zabawy reszcie, ale są poza ich zasięgiem.
Powiem ci, że masz tupet i srebrną kulę, skoro wiesz lepiej co robię. Nigdy w żadnej grze fri tu plej nie wydałem złamanego grosza na jakąkolwiek budowę. W CoC gram kilkanaście miesięcy i cierpliwie buduję kolejne konstrukcje. Zatem napisałeś nieprawdę. Also nie dasz rady.
Grałem w giere i wiem jaka tam zerowa zawartość była.
lolzord
Jasne, nie to co Killer Instinct z 17 postaciami za 355 złotych bez trybu story Albo Street Fighter V z 16 postaciami, też chyba trybu story nie planują, ani żadnej krypty. To jak MKX to zerowa zawartość, to ile jest tam - na minusie?
KI ma tryb fabularny i kosztuje niecałe 40zł. Przestań ludzi w błąd wprowadzać.
Kyo, poniosło cię z tą zerową zawartością. Gra jest bardzo dobrze skonstruowana i nie masz uczucia niedosytu kupując ją na premierą. Mogłaby się w takiej formie do końca ukazać i nikt pretensji by nie miał, że czegoś za mało, bądź czegoś tu brak.
Dodatkowe stroje, bądź te udziwnione postaci to opcjonalny kawałek tego tortu. Jest to w jakimś sensie rak, że przed premierą twórcy takie coś zapowiadają, a niedługo po kolejne rzeczy, ale taki stan rzeczy dotyczy ogromnej części gier, z tym, że (jak już wspomniałem) gra ma bogaty, syty farsz.
Z drugiej strony nie sposób się nie zgodzić z tym co Nat powiedziała:
/summon opinia Natalii o DLC:
Rozsądna osoba przyzna recję tym słowom.