Odpaliłem wczoraj giere i pograłem może z 20 min.
Wersja oczywiście X360.
Wypowiem się tylko o grafice bo przygoda zapowiada się mega.
Grafa jak na X360 bardzo dobra, jakby lepsza niż we wcześniejszej części no ale oczywiście jakimś kosztem.
Nie dość, że giera jest jakaś nie ostra, wątpię aby to było 720p bo wygląda na 3x mniej ostrą niż poprzedniczka to do tego pojawiła się je**na ziarnistość. Na szczęście to i tak nie jest śnieżyca jak w Batmanie.
Może coś z telwizorem szwankuje. Ja na sowim pansie z mega ustawieniami takich artefaktów jeszcze w żadnej grze nie widziałem
To odpal sobie Batmana a nawet na kinowym zobaczysz śnieżycę. Jak tego nie widzisz to wychodzi na to, że masz tv słaby albo źle ustawiony ponieważ to było zamierzone przez twórców aby ten defekt pokazać
. Niektórzy lubią ziarno w grach ja nie cierpię.
Moje ustawienia tylko to pogłębiają.
Na Bravizji jak grafa w danej grze jest zajebista to obraz jest tym bardziej zajebisty a jak coś jest zjebane to bravizja tym bardziej to pokaże pomijają oczywiście zęby w grach bo dobrze ustawiona Bravia niweluje to w ch**.
Ja gram sobie w Batmana na PS4 i tam prawie w ogóle żadnej śnieżycy nie widać, jeśli ma się dobrze kontrast ustawiony, a nie jak debil.
Jak się gra w jakoś z yt to wiadomo, że gówno widać.
Na you tube też tego nie widziałem bo myślałem, że jest czysto jak kryształ a tutaj takie rozczarowanie.
Z całego forum oprócz mnie i kumpla jeszcze tylko gregory to w jakiś sposób widzi i może Iras a reszta?
Co do Tomb Raidera tego nowego to jeszcze nie siedziałem przy nim na dłużej, ale kumpel ostro tam gra i nie jest dobrze.
Podobno im dalej tym gorzej a wczoraj takie coś mi pisał:
Grafika w tym tomb raiderze to tragedia im dalej tym gorzej, choinki w lesie to jakaś kpina, jakbyś wbił kij w śnieg i dokleił kartkę z bloku, mniejsze krzaczki wyglądają dosłownie jak z psxa, wstawki skompresowane z Xboxa One, wszędzie ziarno i kompresji ile wlezie. Do jedynki nie ma nawet co porównywać różnica jest kolosalna tam obraz czysty ostry, grafa super a tuta jak z ps2 a czasami nawet gorzej