Miałem wrzucić lepsze foto. Sam sobie musiałem zrobić. Tym razem z niewojskowych rzeczy są tylko spodnie i rękawiczki ;PSylvan - plus ode mnie za noszenie sandałów bez skarpet.
fak zapomialem ze to nie nasza k %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Nie jesteś za gruby żeby zadawać takie pytania?
Siostra mi się nie podoba, za to sieq jest fajniutki.
Ile lat ma siostra? :]
http://img684.imageshack.us/i/14046932.jpg/Dobra chłopaki możecie się wyżyć. Na głowie pedalskie shockwaves usta w dzióbek. Zegarek już nie aktualny kupiłem sobie nowy ale nie mam ich 20 Słuchawki też się zmieniły a co do tej pani z boku to przyznam się od razu że siostra. Najbardziej pedalskie zdjęcie jakie mam ENJOY. Sylvan 58 to największy rozmiar RAYBANÓW? Czy jest większy bo chcę z usa zamówić i znalazłem właśnie takie. Pisałem już w wątku o zakupowym szaleństwie ale nagle ujebał się w połowie i wyszedł z niego śmierdzący WÓR.
Siostra ładna. Będziemy szwagrami Od zawsze cie lubiłem sieq
Zdjęcie jest rozmazane więc powstrzymam się z oceną siostry, żebym potem sobie w brode nie pluł.
CytujZdjęcie jest rozmazane więc powstrzymam się z oceną siostry, żebym potem sobie w brode nie pluł. Z dala od niej nie chce mieć byłego xbota za zięcia
Cytat: sieq w Stycznia 20, 2010, 12:07:11 pmCytujZdjęcie jest rozmazane więc powstrzymam się z oceną siostry, żebym potem sobie w brode nie pluł. Z dala od niej nie chce mieć byłego xbota za zięcia Ty też jesteś sam sobie ojcem?
CytujZdjęcie jest rozmazane więc powstrzymam się z oceną siostry, żebym potem sobie w brode nie pluł. Z dala od niej nie chce mieć byłego xbota za zięcia Sis ma 22 lata podjaram was i powiem że jest graczem. Łupie w counter strike source aż miło popatrzeć.
Sylvan a ta czarnula z Twojego foto to też siostra? Przyznaj się
Żalowa focia
Cytat: Soul hunter 16 w Stycznia 20, 2010, 18:56:55 pmŻalowa focia Soul tutaj mogą komentować tylko osoby dające foty więc dawaj tutaj swoją grubą "dupcie"!
Cytat: Devilek w Stycznia 20, 2010, 18:59:01 pmCytat: Soul hunter 16 w Stycznia 20, 2010, 18:56:55 pmŻalowa focia Soul tutaj mogą komentować tylko osoby dające foty więc dawaj tutaj swoją grubą "dupcie"!Eeeee, a wać pan dałeś fotkę?
Cytat: deepthroat Dzisiaj o 09:54:35Siostra mi się nie podoba, za to sieq jest fajniutki.Wpis!
Cytat: Devilek w Stycznia 20, 2010, 10:40:06 amCytat: deepthroat Dzisiaj o 09:54:35Siostra mi się nie podoba, za to sieq jest fajniutki.Wpis!A co to jest jak nie komentarz?