0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Klapki > Japonki > sandały.Sandały to fashion crime godny białych skarpetek do czarnego gajera.
Zagadka, znajdźcie mnie na zdjęciu:
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Wygrałem coś?
deepthroat i winda mnie roz....kurczyli Wojewódzki to bieda przy niech, nawet w swym Ferrari BTW windomeral był a deepthroat
Cytat: Sylvan Wielki w Stycznia 18, 2010, 14:02:34 pmdeepthroat i winda mnie roz....kurczyli Wojewódzki to bieda przy niech, nawet w swym Ferrari BTW windomeral był a deepthroat Łohohoho
Miałem wrzucić lepsze foto. Sam sobie musiałem zrobić. Tym razem z niewojskowych rzeczy są tylko spodnie i rękawiczki ;P
Większej rozdzielczości nie miałeś?
Cytat: Piter_neo w Stycznia 18, 2010, 15:15:16 pmWiększej rozdzielczości nie miałeś? Mam tylko jedno zdjecie na laptoku na którym jestem sam i to jest własnie to
Zbanujmy go za to zdjęcie, które nie spełnia ogólnie przyjętych standardów <ok>
Ale myślę, że na forum, gdzie odchodzą rozmowy o kozaczkach, gejostwie, a co niektórzy pluskają się w basenie z innymi facetami, możemy puścić to jeden raz w niepamięć
Cytat: Kresq w Stycznia 18, 2010, 16:38:55 pmAle myślę, że na forum, gdzie odchodzą rozmowy o kozaczkach, gejostwie, a co niektórzy pluskają się w basenie z innymi facetami, możemy puścić to jeden raz w niepamięć Nie masz kolegów, czy nie byłeś nigdy na basenie .... Bo może są takie, gdzie może pluskać się tylko jeden facet i same kobiety
Ile wiosen na karku? Bo mi wypominają żem stary.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)