0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bez złośliwości ciekawi mnie, czy to ubranie do samego przebierania się, czy gry, bo tak tylko przebierać się i pozować, to też dla mnie dziwne trochę.
Cytat: Lupi w Lipca 30, 2010, 20:54:30 pmBez złośliwości ciekawi mnie, czy to ubranie do samego przebierania się, czy gry, bo tak tylko przebierać się i pozować, to też dla mnie dziwne trochę.Chyba nie trudno się domyślić, że do grania, a że jakaś ci** ma z tym problemy, to akurat nic dziwnego ponieważ do praktycznie każdej foty tutaj dawanej jest podobnie. : ]
"miszczu"
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Cytat: marcin_N w Sierpnia 23, 2010, 21:43:04 pmSkądś cię znam... już wiemSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Próbne zdjęcia do L4D gdzieś w marcu.
Cytat: aphelion w Sierpnia 24, 2010, 17:25:29 pm Uważaj, bo dostaniesz osta, albo nawet bana
Cytat: tytacz w Sierpnia 24, 2010, 19:00:24 pmCytat: aphelion w Sierpnia 24, 2010, 17:25:29 pm Uważaj, bo dostaniesz osta, albo nawet bana Dziabolek Was zglosi do moderacji.
Zdjęcie mi przypomina:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)ale tak troszkę tylko
albo WWJD
Patosław teraz ja mam taką minę ,a ja myślałem że o jakiś cipkach myślisz .Dobra kończe swoje wywody bo coś dawno nie miałem bana i nie kusze losu ,więc Patosław dalej zastanawiaj się nad combem blazblue wysyłam ci moc zordona .
dziewczynę mam
o cipkach nie myślę
Cytujdziewczynę mamCytujo cipkach nie myślę