0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
i tak długie włosy + długa broda = wikingSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Nie ma widocznych tatułłłłażów, a szczególnie brak na ramieniu razi, więc taki semimetal. Wg mnie najbardziej metalowo wygląda Lemmy z motorheadu, zarost jak jakiś kukluxklanowiec pijący amerykańskie piwo podczas męskiej wyprawy na jelenie, krzywy ryj - wszystko pasi.
Ohtar ostatnio nowa profilowke na ma fejsbuku. Przypomina mi typa z kabaretu neonowka!
Cytat: setezer w Września 27, 2010, 20:30:38 pmNie ma widocznych tatułłłłażów, a szczególnie brak na ramieniu razi, więc taki semimetal. Wg mnie najbardziej metalowo wygląda Lemmy z motorheadu, zarost jak jakiś kukluxklanowiec pijący amerykańskie piwo podczas męskiej wyprawy na jelenie, krzywy ryj - wszystko pasi.Teraz już nie, bo mu kurzajki ujebali podobno.
link, to może wejdę na fikcyjne konto, które założyliśmy z dcf-em po pijaku i obejrzę.
Cytat: setezer w Września 27, 2010, 20:46:36 pmlink, to może wejdę na fikcyjne konto, które założyliśmy z dcf-em po pijaku i obejrzę.na nazwisko Bartlomieja trzeba sobie zasluzyc! : D
OGUREK HAHAHHA OGUREK!111
Cytat: wojteq w Października 01, 2010, 16:58:02 pmfSTUDENT GEOLOGII ALERT!!Bierzesz na uczelnię plecak 75l, śpiwór, karimatę, namiot, kuchenkę gazową, kubek termiczny i termos z czajem?
Desser, za duża koszula czy wada postawy/inny handicap?