O MUJ BORZE.
Sylvan Ty masz chyb a wszystkie zdjęcia na wallu jak całujesz dziewczyne. No ale taką urodziwą to też bym obcałowywał
Studiowałeś na AGH, kosa bo ja z Politechniki !
A no i becet mnie zaskoczyłeś profesjonalizmem. Nie wydaje mi się, by ktoś miał powody do robienia gnoju Sylwestrowi, a jeśli by sie taki znalazł to trzeba będzie potępić. Zgadzam się ogólnie - co sie dzieje na forum, pozostaje na forum.
Widzę, że Sylwek zna mojego kumpla z emigracji.
Chodzi Ci o Mazziego?
AAA i wtf Sylvan skąd znasz Mazziego?!
Nie o niego. Samego Mazziego poznałem ponad dekadę temu, gdy jeszcze na techno imprezy uczęszczałem (obecnie głównie Mayday, bądź jak się wybiorę do Czech - uwielbiam Pragę, zawsze chętnie tam wracam, piękne miasto, szczególnie nocą).
Co do spambuka, tak, nieco monotematyczni u mnie tam ostatnio, ale mnie to nie przeszkadza. Na fomura mogę sobie wrzucić pierdoły kupione za Kazimierze, a jego traktuję raczej jako binarny album.
Niektórzy wrzucają sobie zdjęcia posiłków które jedzą, inni linki jakiś utworów przy, których fapują, a ja chce mieć tam zdjęcia z kobietą, która kocham, a jak komuś to przeszkadza, ma wiele możliwości (ignorowanie, ban, usunięcie ze znajomych).