O zaczna sie ciekawie rozbić na forumie z dzifkami forumowymi.
Jakby jeszcze zjeba doliczyć o bedzie 4 uzytkowników i zjeb.
Rak ogarnij swoje życie prywatne, skoro ten szlam przelewasz tutaj, coś prawdopodobnie jest na rzeczy. Nie nauczyli cię rodzice, kultury, czy dziewczyna dała kosza, ze tak fatalnie opiniujesz siebie.
Kiedyś całkiem sensownie się wypowiadałeś, a teraz gdzie nie spojrzeć, to wyzwiska, albo płacz, jaki to Sylvan niedobry, ponieważ cię wyruchał z PES.
Ja wiem, że GO i często po temacie tylko idzie poznać o czym powinno się pisać, ale jak masz tu wulgaryzmami rzucać w stronę ekipy GO, to daj sobie na wstrzymanie.
Mnie nie bolą te obelgi. Juras jest na tyle inteligentny, że też ma je w poważaniu, ale niepotrzebnie szargasz szlachetnością GameOnly.
Jeżeli to się nie zmieni, zapytam Conkera czy jeśli serwis z własnych pieniędzy będę przez kolejne 16 miesięcy utrzymywał, nie da ci bana na dział "kultura" i ten temat (chyba, że jakaś szycha z forum za mniej to zrobi
), albo mi jakiś pakiet sprzeda i choć punkt odnośnie obrażania innych będzie szanowany.
Weź choć raz przykład ze mnie i przestań ubliżać innym. Co cię siostra w dzieciństwie biła, czy jak....