No dobra, beta się kończy, nie wiem czy jutro będzie jeszcze działać, ale i tak pewnie nie będę miał czasu pograć.
Nie mam wątpliwości, że to naprawdę dobra gra, ale pazur pojawia się głównie w teamie, samemu szybko się nudzi, ale w grupie można grać i grać. Szybkie rundy to spory plus, maks gra się około 10 minut, a czasem gra kończy się w 2-3. Miks i różnorodność postaci to spory atut, gra się bardzo różnie i istotne jest, aby dobrze dograć zespół ( dlatego grupa znajomych to często mus do świetnego grania ). Świniak i Tracer to moje ulubione postacie, ale każda ma fajne skille, którymi można nakopać innym. Mapki są ok, na początku trochę ciężko się ogarnąć
i trochę za długo trzeba latać po planszy, kiedy się zginie, ale do przełknięcia, zwłaszcza, ze można stawiać portale. Na minus brak blokady wyboru tych samych bohaterów, trafiały nam się teamy z jednym i tym samym hero, co było strasznie irytujące, mam nadzieję, że w fullu jakiś limit będzie, ale pewnie po premierze i lamencie graczy, blizzard to ogarnie.
Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie, mam nadzieję, że wersja konsolowa będzie dobrze wspierana i że nie trzeba będzie czekać za długo na kolejne dodatki. Ja zostałem kupiony, ale znalazłem ekipę, z którą będę mógł pograć, więc głównie dlatego