Głupie pytanie, ale jak wrzucić tu swoje fotki z DC, mam już je na kompie, tylko nie wiem co dalej, może ktoś w sposób łopatologiczny wyjaśnić?
Cytat: Braveheart1989 w Grudnia 15, 2014, 18:58:51 pmGłupie pytanie, ale jak wrzucić tu swoje fotki z DC, mam już je na kompie, tylko nie wiem co dalej, może ktoś w sposób łopatologiczny wyjaśnić?Wbijasz tutaj - http://minus.com/Dajesz w górnym lewym rogu "Upload", wybierasz na kompie obrazek do wrzucenia i następnie "Start upload". Potem klikasz na obrazek prawym przyciskiem myszy i "Kopiuj adres url grafiki" i wklejasz pomiędzy taki znacznik (Ikona obok YT w odpowiedzi wiadomości).
Z tamtego setu najbardziej podoba mi się czwarta.
Doszło Ci już?
Pytanie do organizatora co wygrałem?
Moje najlepsze. Chyba jedyną konkurencją będzie el becetol Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)o ile kupi grę
Btw, w jaki sposób zapisujcie zdjęcia? SHARE? Innej opcji nie widziałem, żeby było np Save jak w GT. No a share wiadomo, pogarsza jakość.
Weź wrzućco swojego Mrocz
To dlaczego jak nie użyłem trybu pełnoekranowego, to wrzucało mniejsze obrazki na forumka? Zobacz jakiej wielkości są obrazki Tomasza w porównaniu do moich. Dopiero po otworzeniu na pełen ekran i skopiowaniu URL zaczęło mu wrzucać duże screeny.