Beata tadla zwolniona z tvp
Cytat: jay jay w Stycznia 14, 2016, 12:17:16 pmBeata tadla zwolniona z tvpciekawe co zrobią teraz z jej ubraniami
Leszke, grasz w gre?
To tak jakby ktos mial jeszcze watpliwosci.
A to nie do co was zażenowało powinno iść?
W sumie to laski dobrze ogarnęły temat. Ładne są, wystarczyło w bieliźnie rozpakować parę gadżetów dla nerdów bez dziewczyny i kasa za wyświetlenia leci. Jak dla mnie szacunek
No i mam problem komp stacjonarny mi powoli odmawia posłuszeństwa, na razie tylko zasilacz do piachu ale reszta części też już pokazuje oznaki starości i pewnie długo nie pociągną. Więc teraz kwestia czy nowa stacjonarka czy może lapek, co polecacie chlopaki, wydać mogę tak z 2-3 k. No i najważniejsze ekran ma być lepszy niż mój 10 letni crt
Ciekawa walka będzie
Cytat: Braveheart1989 w Stycznia 13, 2016, 21:29:07 pmCiekawa walka będzieNiech się wreszcie nauczy pokory.
Cytat: Devilek w Stycznia 16, 2016, 10:18:25 am No i mam problem komp stacjonarny mi powoli odmawia posłuszeństwa, na razie tylko zasilacz do piachu ale reszta części też już pokazuje oznaki starości i pewnie długo nie pociągną. Więc teraz kwestia czy nowa stacjonarka czy może lapek, co polecacie chlopaki, wydać mogę tak z 2-3 k. No i najważniejsze ekran ma być lepszy niż mój 10 letni crt Rozumiem, że to nie do gier?