Czyli to samo co na Facebooku? To zlewka.
O widze, ze na tym czymś podobnym do fejsika ludzie nie jadą na jednym profilu.To rzeczywiście lepiej jak na forumie.
Cytat: Leszke w Kwietnia 16, 2016, 20:10:27 pmO widze, ze na tym czymś podobnym do fejsika ludzie nie jadą na jednym profilu.To rzeczywiście lepiej jak na forumie.W którym miejscu to jest podobne do fejsa?
Normalna dyskusja grupowa na fb.
Leszke jak zwykle nie masz racji.
Pokaz mi proszę jak na fejsie w ramach jednej grupy możesz zrobic kilka kanałow tematycznych albo 1 kliknięciem sprawdzić czy ktos mnie nie wolał po nicku w rozmowie i co ode mnie chciał. Dziekuje.
albo 1 kliknięciem sprawdzić czy ktos mnie nie wolał po nicku
Ale druga rozmowę do której musisz od nowa dodawać ludzi. A tu pach i jest. A jak fejs da sobie radę z dodaniem customiwej emoty? Albo z taka akcja zeby na każde słowo leszke w rozmowie pojawiała sie emota z herbem Lecha Poznań? Jak widzisz, znów nie masz racji pozdrawiam serdecznie.
po ch** emoty
Cytat: windomearl w Kwietnia 17, 2016, 09:20:24 amAle druga rozmowę do której musisz od nowa dodawać ludzi. A tu pach i jest. A jak fejs da sobie radę z dodaniem customiwej emoty? Albo z taka akcja zeby na każde słowo leszke w rozmowie pojawiała sie emota z herbem Lecha Poznań? Jak widzisz, znów nie masz racji pozdrawiam serdecznie.druga rozmowa do ktorej nie musisz dodawac ludzi..po ch** ci druga rozmowa po ch** emoty najzabawniejsze jest to ze na fejsie też to jest, zawsze sie tylko zastanawiałem po ch**.
Na slacku ciągle są anonimowi IMO zbędny bajer, chat mam na Facebooku właśnie, a inne tematy, mam no na forum
Cytat: Moldar w Kwietnia 17, 2016, 10:12:17 amNa slacku ciągle są anonimowi IMO zbędny bajer, chat mam na Facebooku właśnie, a inne tematy, mam no na forum Tak anonimowi ze sporo ze zdjęciem w avarze
Nie. Ale ok przecież wiecie lepiej nie korzystając z tego nawet przez chwile
U nas w firmie to jest standardowy komunikator
Face ma przynajmniej dobry design, a nie wygląda jak aplikacja MiniMini dla dzieci do lat 3. Tylko comic sansa w tym fioletowo słitaśnym UI brakuje.
Już dostatecznie zaorane czy nadal nie?
Zreszta nikt nikogo nie namawia, a zarzucanie czegokolwiek ludziom którym tam jest po prostu wygodniej i lepiej jest po prostu śmieszne
Tam są ludzie, tu są trolle.
Brak Kyo.
Przecież irc zawsze było i nikt forum nie zabijał tylko klient irc był strasznie przestarzały