MaZZeo http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12734.7960 16 Jun teddy łojezu ten iras ma tam 22tys postów xDDDDDDDDDDD 16 Jun kubson 16 Jun raven_raven o ch,ujowości tego forum świadczy to, że do dyskusji używa się wpisów z innego forum 16 Jun ping ZAORANE XD 16 Jun [InSaNe] miras? zawsze pogardzałem 16 Jun raven_raven powinien być warn za jaranie się innymi forami, na ch,uj w ogóle im poświęcać uwagę, dałny się z tego cieszą jeszcze xd 16 Jun teddy Dwadzieścia dwa tysiące bezwartościowych wpisów xDDDDD 16 Jun Ludwes to tak jak z yano 16 Jun grzybiarz SYSTEM WARS 2, ale nazwali. 16 Jun Fanek 22k postów WTF?!! i chyba z 5k tutaj to chyba życia trzeba nie mieć żadnego i cały dzień na forum pisać, ja (pipi)eStarhNie powiem, na kolanach kudlaty88kuna miałem tam konta ale hasła zapomniałem Dave Czezkyten master666 to niby ten kulturysta co mialby mi dorownac w real fighterze? Jakies 30 kg za malo ma chlopiec.standbyxdddiras, juras, lem xddteddyTyp ma zdjęcie na gołe pudło w avatarze xDDDDDDDCamillus"Pięknie, pięknie. Nie mam mnie tam ze trzy kwartały, a dupska nadal pieką. Z drugiej strony mazzeo pewnie boli od czasu, jak go tutaj z Jurkiem oraliśmy. Kilka lat już będzie " xDDDwczoraj, 22:19
o ch,ujowości tego forum świadczy to, że do dyskusji używa się wpisów z innego forum
kudlaty88kuna miałem tam konta ale hasła zapomniałem
ten master666 to niby ten kulturysta co mialby mi dorownac w real fighterze? Jakies 30 kg za malo ma chlopiec.
Stylówka tak, ale zawód Mastera
Cytat: DAVE CZEZKY w Czerwca 17, 2015, 08:44:05 amten master666 to niby ten kulturysta co mialby mi dorownac w real fighterze? Jakies 30 kg za malo ma chlopiec.Może mi ktoś powiedzieć o co temu gościu chodzi i kto to jest?
Cytat: svonston w Czerwca 17, 2015, 11:38:46 amStylówka tak, ale zawód MasteraTo Karol, a nie Lem.
A ogólnie to śmiech jak ch**, że co chwila nasze forum się tam przewija i ludzie lustrują nasze wpisy
Cytat: Master_666 w Czerwca 17, 2015, 11:45:29 amCytat: DAVE CZEZKY w Czerwca 17, 2015, 08:44:05 amten master666 to niby ten kulturysta co mialby mi dorownac w real fighterze? Jakies 30 kg za malo ma chlopiec.Może mi ktoś powiedzieć o co temu gościu chodzi i kto to jest? Pewnie się sugeruje Twoją klatą z avka. Niech mu napiszą jak załatwiłeś maximusa, to odpuści. A ogólnie to śmiech jak ch**, że co chwila nasze forum się tam przewija i ludzie lustrują nasze wpisy
Ja wiem, ale oni chyba nie Wyjeb posta, niech żyją w nieświadomości.
Cytujo ch,ujowości tego forum świadczy to, że do dyskusji używa się wpisów z innego forumlolSwoją drogą to nieźle macie wszyscy sprane berety. Dorosłe chłopy, a przerzucają się wyzwiskami między forumkami o grach. Śmiecham.
czy to nie Lemiec buja sie z dudówną?Stylówka pasuje
Czemu teraz taka moda na buciki New Balance? Co drugi na ulicy w nich popierdala, nawet do marynarki i w przykrótkich spodniach.
Ale jak widze dziewczyne w takiej stylowie:To instant boner
Na mnie działają wysokie obcasy, a najlepiej delikatne sandałki na kilkucentymetrowej szpili.
Cytat: Leszke w Czerwca 17, 2015, 11:16:19 amczy to nie Lemiec buja sie z dudówną?Stylówka pasuje Czemu teraz taka moda na buciki New Balance? Co drugi na ulicy w nich popierdala, nawet do marynarki i w przykrótkich spodniach.
Parafrazując wasze posty.
Cytat: svonston w Czerwca 17, 2015, 08:55:14 amCytujo ch,ujowości tego forum świadczy to, że do dyskusji używa się wpisów z innego forumlolSwoją drogą to nieźle macie wszyscy sprane berety. Dorosłe chłopy, a przerzucają się wyzwiskami między forumkami o grach. Śmiecham.I to pisze osoba która czyta pudelka a w avatarze ma maskotkę dla dzieci do lat pięciu, beczunia.