Cytat: Lem++ w Października 20, 2015, 11:06:52 amkur**, nie daje rady Nie martw się, młody Lem na depresji jest trendującym raperem w USA teraz:Zapuszczaj znów kudły i bądź polską wersją
kur**, nie daje rady
http://pl.blastingnews.com/styl-zycia/2015/10/weganie-w-koncu-zaczna-jesc-kamienie-badania-dowodza-rosliny-wiedza-ze-sa-zjadane-00595231.html Sie narobiło sie
Grał ktoś w coś takiego jak Life is strange? Wlasnie czytałem bardzo pochlebna recenzje a lubię formule telltale games. Opinia forumka oczekiwana.
Cytat: windomearl w Października 21, 2015, 11:29:24 amGrał ktoś w coś takiego jak Life is strange? Wlasnie czytałem bardzo pochlebna recenzje a lubię formule telltale games. Opinia forumka oczekiwana.Też chce to ograć jak już wyjdą wszystkie epizody.
Pograłem z 2 godziny i mnie nie wciągnęło. Grasz nastoletnią dziunią i masz na tapecie wszystkie typowe problemy dorastających nastolatek plus wątek główny. Nie dla mnie.
Zauważyliście że jak styrany zostanie Londek i znika z forum to nagle pojawia się Kyo, znika Kyo, wraca Sylvan który na nikim już nei robi wrażenia, to potem znika i znów wraca Londek - i tak już od jakiegoś czasu?
Mamo, kup mi.
To jest "dzialko" zrobione z Lugerow?
Ja odjebalem brejka na kutasie.Witam.
Cytat: Lem++ w Października 23, 2015, 08:20:36 amJa odjebalem brejka na kutasie.Witam.Poranna masturbacja też spoko z rana xd