Ciekawe jak brzmiało to w angielskiej wersji
Kiedy ta zrzuta na foruma będzie?
Druga sprawa, na czym stoi baza forum ? Mysql ?
Muszę zrobić jakąś apkę, jak napotkam jakiś problem to najwyżej się zwrócę do Ciebie, może będziesz mógł pomóc, ale na razie rozeznaje się informacyjnie bo ja dopiero z tym zaczynam
Ja nie umiem into webowe sprawy. Ja gry programuje
Cytat: jay jay w Listopada 30, 2015, 10:31:28 amDruga sprawa, na czym stoi baza forum ? Mysql ?Juz dawno byla. Jaki Ty nieogar jestes to ja nie moge...Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 30, 2015, 09:33:59 amDruga sprawa, na czym stoi baza forum ? Mysql ?Z tego co mi sie kojarzy to mysql.Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 30, 2015, 09:33:59 amMuszę zrobić jakąś apkę, jak napotkam jakiś problem to najwyżej się zwrócę do Ciebie, może będziesz mógł pomóc, ale na razie rozeznaje się informacyjnie bo ja dopiero z tym zaczynam Mozesz podpytac, ale to bylo dosc dawno i nie wiem na ile bede mogl pomoc. Masz w ogole dostep do jakiejs wersji Visual Studio?
Cytat: Lem++ w Listopada 30, 2015, 10:45:26 amJa nie umiem into webowe sprawy. Ja gry programuje Ty no ale jak on ma jakas prosta apke to z pierdolami mu chyba dasz rade pomoc.
Cytat: windomearl w Listopada 30, 2015, 10:37:59 amCytat: jay jay w Listopada 30, 2015, 10:31:28 amDruga sprawa, na czym stoi baza forum ? Mysql ?Juz dawno byla. Jaki Ty nieogar jestes to ja nie moge...Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 30, 2015, 09:33:59 amDruga sprawa, na czym stoi baza forum ? Mysql ?Z tego co mi sie kojarzy to mysql.Cytat: Soul hunter 16 w Listopada 30, 2015, 09:33:59 amMuszę zrobić jakąś apkę, jak napotkam jakiś problem to najwyżej się zwrócę do Ciebie, może będziesz mógł pomóc, ale na razie rozeznaje się informacyjnie bo ja dopiero z tym zaczynam Mozesz podpytac, ale to bylo dosc dawno i nie wiem na ile bede mogl pomoc. Masz w ogole dostep do jakiejs wersji Visual Studio?Nie śledzę foruma 24/7
Chłopaki, mam taki problem z kompem, otóż...Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: windomearl w Listopada 30, 2015, 10:52:36 amCytat: Lem++ w Listopada 30, 2015, 10:45:26 amJa nie umiem into webowe sprawy. Ja gry programuje Ty no ale jak on ma jakas prosta apke to z pierdolami mu chyba dasz rade pomoc.No tak, ale probuje zbyc grubego bo z wlasnymi sprawami sie nie wyrabiam, ale ciiiiiii, nie mow mu nic bo sie obrazi