sznur to trzeba jeszcze umieć zawiązać i mieć do czego przywiązać. Istnieje dość duże prawdopodobieństwo, ze wiekszość z tego foruma, nie dałaby rady tego uczynić własnie z tych powodów.
Cytat: Leszke w Grudnia 11, 2015, 12:51:11 pmsznur to trzeba jeszcze umieć zawiązać i mieć do czego przywiązać. Istnieje dość duże prawdopodobieństwo, ze wiekszość z tego foruma, nie dałaby rady tego uczynić własnie z tych powodów.leszke i czarny humor, lubisz to??
Nowy kmp player nie odtwarza mi filmów. Mam vlc player ale ten program jest bardzo mocno ograniczony technicznie. W kmp mam możliwość regulacji napisów, dźwięku, obrazu w taki sposób ze jest praktycznie inny film w odbiorze.
KMPlayer to taka baba wśród playerów, przypierdol, wyjeb i ściągnij PotPlayera.
Dokladnie tak bedzie wygladac zycie mojej zony
Rekin to ssak czy ryba?
Cytat: Leszke w Grudnia 12, 2015, 16:10:28 pmRekin to ssak czy ryba?serio pytam
test
Cytat: b.szym w Grudnia 12, 2015, 16:37:55 pmtestO kur**, jaki kambek
Leżałem sobie w apatii, jak zwyklem to robić, aż nagle w myślach pojawił mi się napis "GameOnly" Fajnie wracać na stare szlaki.
Cytat: b.szym w Grudnia 12, 2015, 17:26:52 pmLeżałem sobie w apatii, jak zwyklem to robić, aż nagle w myślach pojawił mi się napis "GameOnly" Fajnie wracać na stare szlaki.Witaj z powrotem Teraz trochę więcej jadu się leje, liczenie pikseli na ekranie, ustawienia TV, polityka to rozkurw totalny, ale mimo wszystko klimat dalej jest i jeżeli się chce, to można wciąż na lajcie pogadać.