Nie mogę przejrzeć ;(
Edit. Dobra policzyłem. 13 telefonów albo ipodów touch i jeden MacBook
Wiedzę mam sporą na wiele tematów a kto się będzie śmiał to jego sprawa. Ja mam wy(pipi)ane na minusy, krytyke itp. wystarczy nawet, że jedna owieczkę z kilkuset wyciągnę z gówna a dla mnie to i tak będzie spory sukces.
Te całe Gameonly to jakieś nieźle zakręcone miejsce dla fest upośledzonych ludzi.
co te gameonly XD jeden oglada ruchanie lalek drugi ma rozdwojenie jaźni, żyła złota dla psychologów
Cytujjeden rucha roboty drugi ma wyimaginowanego przyjaciela na psn i robi z nim imprezyco te gejonly O_otrzeci mieszka z mamą i chce bić jak obrazisz gry ubisoftu, czwarty nei ma pracy i cały dzien przerabia screeny z gier na ps4 zeby ladniej wygladały xdda piąty mial wyimaginowanego xboxa jeszcze
jeden rucha roboty drugi ma wyimaginowanego przyjaciela na psn i robi z nim imprezyco te gejonly O_o
Nie, nie, to nie było nic z wuherem. Czytałem wtedy tą akcję na bieżąco z tym ruchaniem robotów, ale nie pamiętam dokładnie jak to tam wyszło, amsterdream też już tam nie widnieje w spisie użytkowników, więc ciężko posty znaleźć.
Ps4 tak.W sensie możesz mieć jakąś awarię, miałem tak w poprzednim modelu.
Mimo wszystko na 20 chopa na GO i tak 75% jest za mną.
Może w końcu mnie ktoś tam odbanuję bo forum umiera a ja niesłusznie zostałem zbanowany? Zresztą już chyba pora bo kilka osób domaga się mojego powrotu (patrz księga zażaleń)