RAZ Svonston jak zaczął słoikami za głośno brzęczeć.
Cytat: Juras w Czerwca 16, 2017, 14:21:12 pmRAZ Svonston jak zaczął słoikami za głośno brzęczeć.Jak już mnie przywołujesz do tablicy, to - jak to nazwałeś - brzęczałem słoikami, bo Iras poczuł się zbyt swobodnie i nie miał oporów wyzywać rodziny od "głupich pizd", a jak mu się odpowiedziało w podobnym tonie, to nagle się okazywało, że tak nie można i jest ban. To tak gwoli wyjaśnienia.
Cytat: svonston w Czerwca 16, 2017, 14:25:54 pmCytat: Juras w Czerwca 16, 2017, 14:21:12 pmRAZ Svonston jak zaczął słoikami za głośno brzęczeć.Jak już mnie przywołujesz do tablicy, to - jak to nazwałeś - brzęczałem słoikami, bo Iras poczuł się zbyt swobodnie i nie miał oporów wyzywać rodziny od "głupich pizd", a jak mu się odpowiedziało w podobnym tonie, to nagle się okazywało, że tak nie można i jest ban. To tak gwoli wyjaśnienia.W sumie ta akcja była powodem powstania drugiego slacka...Kto ma racje? Cóż nie nam oceniać. Chociaż fakt, ze wszyscy przeszli na drugiego slacka, a na tamtym został Iras i Juras mówi samo za siebie.
Spytaj tych którzy tam siedzą. Chyba wszyscy są zadowoleni
Czyli jednak nie jest tak różowo na tamtym slacku jak propaganda głosiła? :
Co mówi? Z chęcią się dowiem. I zdaje się, że mocno wtedy Irasowi trułem dupę o odbanowanie svostona, ale oczywiście tego się już nie pamięta. :
Cytat: windomearl w Czerwca 16, 2017, 14:34:42 pmSpytaj tych którzy tam siedzą. Chyba wszyscy są zadowoleni Są czy muszą być. To "chyba" takie wymowne. :
Aha, z tych wpisów powyżej wynika jasno, że jak się nie podoba to wypad, a w skrajnych przypadkach ci pomożemy. Hmm, to czym się to różni od slacka Irasowego, poza rządzącymi?
No właśnie, można zamykać te slacki
A gra dalej trzyma poziom, ktorego za bardzo sie innym przeskoczyć nie udało i sprzedaje sie codziennie, niczym swiezy chlebek za komuny w gminnej piekarni.
Ja się tylko boje, że ta gra będzie tak dobra, że już żadna inna nigdy jej nie dorówna.
Ktoś ze stolycy powie mi, co to za wysrywy na trawniku przed Pałacem Krasińskich i co na to stołeczny konserwator zabytków?
Na Placu Krasińskich przed Biblioteką Narodową w Warszawie stanęło w piątek 5 kolorowych pegazów z blachy. Instalacja artystyczna – jak przekonują jej autorzy, Beata i Paweł Konarscy – ma ożywić Warszawę, nadać jej nowych barw, a także nawiązać do postaci Zbigniewa Herberta i oddać hołd poecie. Pomysł pegazów narodził się w kwietniu, gdy w Bibliotece Narodowej zorganizowana była wystawa rysunków autorstwa Herberta. Do stworzenia instalacji zainspirował projektantów esej poety zatytułowany „Pegaz”.Jak powiedział PAP w piątek jeden z kuratorów wystawy, Marcin Jaworowicz, „Pegaz symbolizuje przede wszystkim wolność, a także natchnienie i inspirację. Jest nawiązaniem do starożytnej Grecji, obecnie także symbolem Herberta”.
No wygląda tak, że dalej tam straszą, bo widziałem dzisiaj na materiałach z przygotowań do wizyty Trumpa.Sztuka współczesna kur**.
Cytat: Iras w Lipca 06, 2017, 13:30:39 pmNo wygląda tak, że dalej tam straszą, bo widziałem dzisiaj na materiałach z przygotowań do wizyty Trumpa.Sztuka współczesna kur**.nie wiem czy dobrze kojarzę, ale ostatnio jak tam przechodziłem, to rozstawione było na legalu miasteczko namiotowe, także te konie są najmniejszym zmartwieniem.