Myślę, że mógłbym się zaangażować trochę Tylko nie sam
Jakiś bot Facebookowi co linki do postów wrzuca na fanpage
Nie byłbym taki sceptyczny Jeżeli nikogo nie przyciągniemy, to forum rzeczywiście będzie umierać. Do tej pory nie przywiązywałem większej uwagi do tego, ale na myśl o tym, że to miejsce miałoby umrzeć jest mi wystarczająco smutno, aby nie chcieć do tego dopuścić.
Zostańmy prawicowym NeoGafem
Cytat: maertin w Września 06, 2017, 15:49:59 pmZostańmy prawicowym NeoGafem NeoGaf to patologia. Jak chcecie być patologią przeciwstawną to na zdrowie.Można zrobić w sumie ankietę.Od razu ustalmy czy ma być dalej temat polityka.Jakby co to się ukręcę stąd z czystym sumieniem.
Cytat: maertin w Września 06, 2017, 13:06:55 pmNie byłbym taki sceptyczny Jeżeli nikogo nie przyciągniemy, to forum rzeczywiście będzie umierać. Do tej pory nie przywiązywałem większej uwagi do tego, ale na myśl o tym, że to miejsce miałoby umrzeć jest mi wystarczająco smutno, aby nie chcieć do tego dopuścić.Nowych nie ma tu od lat, a jak już się pojawi to ucieka po pierwszych postach. Nie ma ratunku, forum w końcu zdechnie.
Wszystko jest spoko.
Akurat uważam, że wątki światopoglądowe powinny zostać umieszczone gdzieś na samym końcu forum. To jedna z pierwszych zmian, które należało wprowadzić.
Cytat: Lupi w Września 06, 2017, 13:28:38 pmWszystko jest spoko.Zgadza się. I jeszcze trochę włażenia przez admina bez kręgosłupa w tyłki prawaków, to na zawsze spoko pozostanie. Przecież dla czytania Leszkea nikt nie będzie tu nawracać.
Cytat: Xell w Września 08, 2017, 22:41:53 pmCytat: Lupi w Września 06, 2017, 13:28:38 pmWszystko jest spoko.Zgadza się. I jeszcze trochę włażenia przez admina bez kręgosłupa w tyłki prawaków, to na zawsze spoko pozostanie. Przecież dla czytania Leszkea nikt nie będzie tu nawracać.Według mnie jesteś okropny i forum byłoby lepsze bez Ciebie.
Cytat: Lupi w Września 08, 2017, 23:44:42 pmCytat: Xell w Września 08, 2017, 22:41:53 pmCytat: Lupi w Września 06, 2017, 13:28:38 pmWszystko jest spoko.Zgadza się. I jeszcze trochę włażenia przez admina bez kręgosłupa w tyłki prawaków, to na zawsze spoko pozostanie. Przecież dla czytania Leszkea nikt nie będzie tu nawracać.Według mnie jesteś okropny i forum byłoby lepsze bez Ciebie.Oczywiście wierzę, że Tobie, osobiście, byłoby lepiej, ale jestem ciekaw odwrotnej listy. Kogo wg Lupiego nie powinno być na forum?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Otwieram.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Idealna historia do TLoU.
Cytat: Ryo w Listopada 03, 2017, 12:51:20 pmIdealna historia do TLoU.czyzbyś wiedział kto to jest?
Cytat: Leszke w Listopada 03, 2017, 14:23:56 pmCytat: Ryo w Listopada 03, 2017, 12:51:20 pmIdealna historia do TLoU.czyzbyś wiedział kto to jest? No niby taki patriota, honor, ojczyzna, a widać mocno Ciebie interesują tematy zachodnich sąsiadów Grasz dzisiaj czy dalej losujesz lewackie kule?
Gdzie cycki
Był odbiór nocny? Miałeś słać foty i co?