hehe MGS rozbrajasz mnie swoim tokiem myslenia
"czolowka polskiej sceny
PESA" a więc jak sam zauwazyles sa tu ludzie bardzo zwiazani z Pesem, takze napewno ich opinia jest o wiele bardziej subiektywna niz "przekupionych pismaków" i to raczej "przekupieni pismacy", ktorzy traktuja na rowni obie gry, sa bardziej obietkywni w swoich ocenach(poki Pes byl lepszy, dostawal lepsze oceny, wtedy pewnie nie mowiles o wszystkich "przekupieni pismacy", ale kiedy wszyscy zauwazyli ze nowa Fifa jest lepsza to nagle sa a fe...)
co do premiery to Fifa ja miala 3 tygodnie temu+te kilka dni sprzedazy przed premierą to podciągnąłem do miesiaca
POK zupełnie sie nie zgadzam z Twoim ostatnim minusem...strzały z daleka sa swietne, tylko potrzeba troche czasu zeby je opanowac, bo na celnosc strzalu i sile sklada sie bardzo wiele czynnikow, ale jak sie juz zalapie o co chodzi to wchodza takie bomby z daleka ze micha sie sama cieszy
a co do wolnych to dla mnie sa nawet troche łatwiejsze niz w Pesie. tez kwestia opanowania, ja przy kazdym strzale trzymam L1, no i duzo zalezy od tego kim strzelasz, bo zupelnie inaczej sie strzela np. Henrym niz Ronaldo.