MGS dotarło w końcu do Ciebie, że to jest demo ? naprawdę, powoli zaczynam Cię traktować jako troche "nie spełna rozumu", raz Ci sie takie coś udało w demie i za przeproszeniem PIER..LISZ głupoty, że to dla Ciebie skresla gre...ile Ty masz lat ? 12 ? w sumie nie bo jak studiujesz to musisz miec troche wiecej, ale Twoj tok rozumowania jest bliski 12. latka znalazłeś jeden błąd w DEMIE i przeżywasz jakby nie wiem co sie stało..ale wiem boli to, że jako zaślepiony fan Pesa widzisz, że Pes nie ma żadnych szans z nową Fifą, a wtedy każdy argument jest godny wywyzszania..pozdro dla prawdziwych jak to rymuje ostr ;] prawdziwych fanów piłki, a nie niedzielnych graczy, którzy sobie upodobali Pesa, a z prawdziwa piłką nie mają żadnej styczności...to samo z wyścigami ktoś kocha samochody to ubóstiwa GT, R. Burns Rally albo Forze, kto lubi zwykły arcade lubi Burnouta, tak samo z piłką, kto lubi arcade lubi Pesa(od 2 ostatnich lat), kto kocha piłke lubi nowa Fife
mgs idz nagraj nowe filmy z błędami z Fify, bo juz mi tego brakuje...ej na serio, czy Pes robi wam za dziewczynę ? że nie chcecie go zdradzić ? bo niektórzy przejawiaja tu takie zaślepienie Pesem, jakby to był dla nich cały świat, co by sie nie działo i tak Cię kocham, ej ludzie to tylko gra...jak raz juz to pisałem..kto kocha piłkę nożną od razu zauważy, że nowa Fifa MIAŻDZY Pesa(tak, grałem juz w demo na PC), kto kocha serię gier, będzie nadal zaślepiony, bo jak on to powie kolegom, że Fifa jest lepsza, i w ogole przeciez grał w Pesa tyle lat i nie może go zdradzić(ej, litości, to jest gra, nie kobieta...)
niech kazdy gra w co chce, mnie juz wystarczy odpowiadania na typowo fanbojowskie teksty, wystarczą mi oceny Fify oscylujące w granicach 9(i to za gameplay, nie za grafike) i moja własna ocena, jako człowieka dla którego piłka nożna jest 2. najważniejszą sferą w życiu, zaraz po kobiecie. (zreszta, co jest w tym wszystkim najzabawniejsze, nie wiem ile wy macie lat, a akurat kłocenie sie z 15-latkiem mnie nie kręci, nie zebym kogos dyskryminował, ale mam juz swoje lata, i wiem jak sie mysli w tym wieku-za Residenta oddałbym wtedy rekę
)
PS.kolejna recenzja Fify
http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=968525 (9/10 bez online)
PS2. chociaż nienawidzę Czelsi, to strasznie żal Didiera...jest niesamowitym napastnikiem, jednym z lepszych w ostanich latach