Mijają dni, a o mojej gierce nie powstał nawet jeden news.
Początkowo myślałem, że problem tkwi w złym rozesłaniu maili, dlatego zrobiłem to ponownie z wykorzystaniem pewnej stronki dla profesjonalistów, także wiem że maile dotarły i zostały odczytane.
Ale newsów nadal brak. Dzisiaj w końcu pewien redaktor napisał mi wprost, że nie zobaczę newsów u niego ani u nikogo jeśli nie dam w łapę
Szok. Nie myślałem, że te wszystkie dziennikarskie hieny, są zepsute na aż tak niskim poziomie żeby nawet nie wspomnieć o ciekawym projekcie indie. Dodam, że kiedy gra nie była jeszcze na kickstarterze, wszyscy chętnie pisali newsy już parę godzin po wysłaniu informacji..
Teraz dostaję jeszczę masę maili z propozycjami promowania projektu, już od 600$
Pomyślałem, że to opiszę, bo pewnie wy również nie jesteście świadomi jak prasa ułatwia życie niezależnym twórcom.
Jedyną opcją jest więc dla mnie neogaf, który mógłby wymusić publikację newsów, jeśli temat byłby popularny.
Tak więc jeśli znacie kogoś, kto ma możliwość założenia tematu na neogafie i mógłby to dla mnie zrobić, będę wdzięczny za pomoc.
Juras?