W koncu mam chwilę, więc mogę coś więcej napisać
Miałem do ogrania fragment levelu i jest fajnie a nawet bardzo. Gra robi spore wrażenie tym jak wygląda, zarówno technicznie jak i artystycznie. Piekło jest pokręcone i wygląda strasznie
Pomysł na gameplay również ciekawy, połączenie puzzli (zagadka którą widziałem była pomysłowa, mam nadzieje, że wszystkie są na takim poziomie) oraz skradania wygląda super i bedzie dawać masę radości.
Z rzeczy które podobały mi się mniej, to sterowanie, ale to prawdopodobnie dlatego, że musiałem grać jak zwierze na klawiaturze i myszcze, bo pad sie zepsuł
Kolejna sprawa, wszystko wydawało mi się nieintuicyjne jeśli chodzi o sterowanie, ale to jak kolega Madman mi powiedział może mieć związek z tym, że był to późniejszy etap gry, a wprowadzenie jest na początku. Miałem jednak problem ze zwykłym wejściem po piekielnej drabinie. Zwróciłbym na to uwagę na waszym miejscu.
Fajnie było Cię poznać, pogadać osobiście i zagrać w gierkę. Widać, że jarasz się tym co robisz
Teraz kibicuje wam jeszcze bardziej i na pewno macie we mnie klienta. Trzymam kciuki i powodzenia!