na okładkę pierwsza chyba najlepsza. motyw jest dość dynamiczny, do tego uniwersalne połączenie pomarańczowego i niebieskiego - oczy same wędrują na okładkę podczas przeglądania półki z grami.
Jestem strasznie wyczulony na combo pomarańczowy + niebieski. Tak mnie wkurza ten motyw, że za każdym razem gdy widzę coś takiego.. To płaczę
Hollywood tonie w tych kolorach i cały Alien Rage był przygotowywany specjalnie pod taką właśnie kolorystykę. Mocno z tym walczę..
Anyway. Tapetka na pulpit jeśli komuś znudziła się aktualna:
+ Spodziewajcie się czegoś od nas na E3
Pytanko techniczne do was - graczy. Na jakich technologiach wam zależy? Na tej tapecie widać na przykład włosy na czarcie (ten kolo na środku). Ich shader skonstruowany jest tak by symulował zachowanie wiatru na scenie. Mamy subsurface scattering dla lasek.. Co sobie życzycie jeszcze? Konsole nieźle sobie radzą z Agony, także wyciśniemy z nich tyle ile będziemy potrafili. Na jakich jeszcze efektach wam zależy? Co zrobiło wrażenie w innych grach, a czego brakuje multiplatformom? Chodzi mi o detale które ma Uncharted, a które stawiają tą grę ponad konkurencją. Dajcie znać to będę męczył programistów