O mój Boże jaka ta gra miodna jest
wczoraj przeszedłem kampanię i przyznam jest świetna. Nie to co te pomyje w BF1. Liznąłem też multiplayer i tam też gra daje czadu. Ogólnie oceny zasłużone (co nie zdarza się często). Dawno nie miałem tego uczucia gry dopracowanej i zadbanej z każdej strony.
Najgorsze jest to, że ciężko napisać o kampanii coś co by ludzi zachęciło nie spoilerując przy tym za bardzo. Gra ma po prostu świetne pomysłowe mechaniki które mega uatrakcyjniają rozrywkę. Do tego bardzo dobrą fabułę, wątek przyjaźni z wielkim robotem jest po prostu genialny
i nie raz parsknąłem śmiechem słysząc rozmowy bohatera z BT (tytan z kampanii). Mamy też rewelacyjne bitwy z bossami i bardzo zróżnicowane etapy od sekwencji platformowych, po walki aż po sekcje z mechem. Nie wspominam też o spoilerowych mechanikach w rozrywce. To wszystko sprawia że każdy etap gry jest inny i wyjątkowy.
Graficznie jest dobrze, ale bez rewelacji. Na początku miałem wręcz kiepskie wrażenie, ale z czasem dostałem coraz lepsze widoki. Nie mniej nie ma to tutaj znaczenia bo gameplay wciąga bez reszty
Ode mnie 9/10 i tytuł na wieeelee miesięcy to będzie
osobiście bardziej mi leży niż Battlefield 1