Dwie gry w zupełnie nowej oprawie i trzecia odświeżona, a to wszystko w cenie jednej? Byłoby fajnie, ale raczej kiepsko by im się to kalkulowało. Ja bym chętnie przygarnął zwykły remaster wszystkich sześciu części w jednym pudle.
Iras ma rację. Ale już było coś podobnego -
Omega Collection.Pazerność twórców nie zna granic. Bieżąca generacja jest mało zabawna. Ripleje dodawane do wyścigów kilka miesięcy po premierze, pacze na dzień dobry, reedycje gier sprzed roku w fHD i z trawnikiem trzy de w cenie nowej gry. Masakra. Niby obrońcy reedycji słusznie stwierdzą "nie podoba się nie kupuj, ja nie grałem, więc chętnie sprawdzę", ale nie o to chodzi. Przecież przy takim toku rozumowania niech przeniosą większość gier z poprzedniej generacji, zawsze ktoś w coś nie grał.
GoW III akurat to mój ulubiony slaszer (zaraz za Bayo). Zresztą to jedna z najlepszych i najlepiej przy tym wykonanych gier. Nie ukrywam, że sam mam kilka reedycji (vide Metro, TLoU, TR, GTA V), ale były nabywane podczas growej posuchy. teraz wychodzi wiele na tyle ciekawych gier (Bloodborne, Projekt Kars, i te inne Wiesławy oraz Batmany), ze taka opcja jest średnio interesująca, a jak ktoś ma PS Trzy i nie grał, to za Kazimierza spokojnie wyhaczy przygody Kratosa.
Zestaw ala wydany jakiś czas temu Omega Kolekszyn, ale taki w wersji uber - wszystkie wydane do tej pory odsłony w fHD i 60k/s, to byłby łakomy kasek, ale taka forma....
To teraz czekać na Bayonettę Remastered, Fallout, Skyrim, a jak tak, to dlaczego nie kapitalne Dishonored i wiele, wiele innych.
Nie ma wzmianki o 60fps? Rozumiem ze dopiero na PS5
Jest - autorzy w nie celują, a czy trafią....