A jest szansa na witness w tym roku? Bo zdaje się, że nie podali daty premiery?
Beyond Good i Evil 2, reborn Soul Reaver, The Last Guardian, next Metroid Prime i oby Silent Hill.Przydałaby się jakaś zapowiedz jrpga w stylu Chrono Crossa lub Grandii...
http://www.vgstations.com/en/news/item/3771-looks-like-platinum-s-next-big-game-will-be-a-nintendo-exclusive.html
Cytat: Snake_Plissken w Czerwca 09, 2015, 17:56:03 pm Co to za film?
Teraz patrzę, że pierwszy trailer last guardian ma już 5 lat. Czyli gra jest minimum 6 lat w produkcji.. Zakładając, że w połowie przesiedli się na ps4, to i tak daje im już dobrych kilka lat pracy nad aktualną wersją gry.
Cytat: Mnichu w Czerwca 09, 2015, 18:52:04 pmhttp://www.vgstations.com/en/news/item/3771-looks-like-platinum-s-next-big-game-will-be-a-nintendo-exclusive.htmlKamiya jak nastoletnia ćpunka z dworca kupczy swoją dupą na prawo i lewo. Z m$ czy Activision idzie dla kasy, ale dlaczego Nintendo? Słaba konsolka, minimalna baza użytkowników i żadnych perspektyw na dobrą sprzedaż. Koleś musi być masochistą i bycie poniżanym sprawia mu satysfakcję
Google mówi, że "Skyline"
Mam wrażenie, że znów za dużo rzeczy wypływa przed targami. Mogliby tylko podgrzać atmosferę delikatnymi tease'ami, bo inaczej się będzie oglądało konfy znając z góry cały lineup.
GG się budzi na twitterze, także wygląda na to, że pojawią się na E3http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1061466https://twitter.com/jeroenroding/status/609002834131058688Nie wiem co pokaże Guerilla, ale cokolwiek to będzie, graficznie zmiecie Uncharted 4 pod dywan Mam tylko nadzieję, że nic nie wycieknie przed konfą...
6 niezapowiedzianych gier przez SE. Ciekawe ile z nich to gierki na komórki.
Jesli będzie to RPG to wątpie
I wonder how much money Sony pumped into this, probably their most expensive game to date, 6 years in development with around ~150 employees on the project, probably a lot of VAs recording a lot of lines, Sony must have a lot of faith in the project & GG in particular.
- Red-haired female protagonist- 3rd person open world- John Gonzales (Lead Writer for Fallout: New Vegas) is working on this.- They hired CD Projekt Red quest designers and other experienced RPG developers.- Lead cinematic artist/cinematic director of The Witcher 3- A dialog writer who previously worked on Shadow of Mordor joined the writing team- A freelance writer from Blizzard- A game designer who worked on Elder Scrolls Online- And several creature artists and game designers who worked on Medieval RPGs
Zarejestrowali już również domeny pod tytuł.
http://www.ppe.pl/news-36522-na_e3_zobaczymy_kolejne_gears_of_war___rozpoczelo_sie_odliczanie_na_twitterze.htmlBędzie grubo
Cytat: Ryo w Czerwca 13, 2015, 17:37:56 pmZarejestrowali już również domeny pod tytuł.Nie zakładałeś czasem tematu kiedyś? Jak dla mnie to może być gra całego E3.
Cytat: Braveheart1989 w Czerwca 13, 2015, 10:37:52 amJesli będzie to RPG to wątpieZacząłem ostatnio przeglądać ploty na temat tej gry, i wygląda na to że naprawdę będzie to mocno promowany przez sony projekt. Już ponad 5 lat czasu bardzo duży team pracuje nad tym IP. Po premierze shadow fall cała ta doświadczona ekipa przeniosła się do pracy nad nowym IP a killzona zostawili ekipie od kz:mercenary. Nie wiem jak teraz wygląda uncharted, ale myślę że Horizon będzie robił dużo większe wrażenie niż na przykład gameplay z U4, który niedawno pokazano. Taki design, stworzony przez jedną z najbardziej doświadczonych ekip od grafy w sony.. To nie może się nie udać Absoultnie wszystkie znaki wskazują, że to będzie najjaśniejszy punkt konferencji sony. (no może poza Last Guardianem) CytujI wonder how much money Sony pumped into this, probably their most expensive game to date, 6 years in development with around ~150 employees on the project, probably a lot of VAs recording a lot of lines, Sony must have a lot of faith in the project & GG in particular. Cytuj- Red-haired female protagonist- 3rd person open world- John Gonzales (Lead Writer for Fallout: New Vegas) is working on this.- They hired CD Projekt Red quest designers and other experienced RPG developers.- Lead cinematic artist/cinematic director of The Witcher 3- A dialog writer who previously worked on Shadow of Mordor joined the writing team- A freelance writer from Blizzard- A game designer who worked on Elder Scrolls Online- And several creature artists and game designers who worked on Medieval RPGs
Cytuj- 3rd person
- 3rd person
W tym roku na bank siedzę od 3 i oglądam konfę.
Znając sony, to na konfie pokażą 20minut gameplayu z batmana, 20 z assassina i po 10min na nfsa i call of duty. Później 30minut na morfeusza, 10min o vicie i ekskluzywnych dlc, a trailery swoich gier poza konferencją. Już tak pare razy było..
Jak jeszcze High Moon Studios wyskoczą z next-genowym zakończeniem trylogii Cebertronu, to ejakulacja totalna. Best E3 Ever.
i tak wolę się wyspać i rano przed pracą zarzucić sobie pełen pakiet zwiastunów.
Cytat: Madman w Czerwca 13, 2015, 20:19:29 pmZnając sony, to na konfie pokażą 20minut gameplayu z batmana, 20 z assassina i po 10min na nfsa i call of duty. Później 30minut na morfeusza, 10min o vicie i ekskluzywnych dlc, a trailery swoich gier poza konferencją. Już tak pare razy było..Już mówili, że na koniec roku skupiają się na 3rd party grach, ale trailery wewnętrznych studiów poza konferencją i że tak już kiedyś było? Pierwsze słyszę.