Cytat: Master_666 w Czerwca 17, 2016, 15:08:39 pmSzkoda, że bohaterka ma jakąś taką prostacką gębę :<Będziesz ją oglądał głównie od tyłu
Szkoda, że bohaterka ma jakąś taką prostacką gębę :<
Za ścieżkę dźwiękową w Horizon: Zero Dawn (PS4) odpowiada Joris de Man. Nie jest to zresztą pierwszy raz, kiedy współpracuje z Guerrilla Games, gdyż w Killzone i Killzone 2 to właśnie jego utwory mogliśmy usłyszeć.W produkcję zaangażowany jest również Joe Henson i Alexis Smith. Jeśli graliście w Obcy: Izolacja, to wiecie, czego się spodziewać. Panowie pracowali także nad Little Big Planet 3 i trybem wieloosobowym, jaki ujrzeliśmy w Assassin's Creed IV: Black Flag.Trochę skromniejsze portfolio ma Niels van der Leest, który znany jest przede wszystkim z Pac-Man Run, Dwarf Quest i Fruit party.
Cytat: Sylvan Wielki w Czerwca 17, 2016, 15:28:21 pmCytat: Master_666 w Czerwca 17, 2016, 15:08:39 pmSzkoda, że bohaterka ma jakąś taką prostacką gębę :<Będziesz ją oglądał głównie od tyłu Jak będzie dużo osób do pogadania jak to w rpgach to wątpię.
Wyjdzie jeszcze trochę exów w rodzaju Horizon i może będzie wreszcie sens kupić PS4
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Generator zadań nie brzmi dobrze Wysłane z dupu za pomocą Tapatalk
Mathijs de Jonge @dejongemathijsYes you can - for food, crafting, trading.Mathijs de Jonge @dejongemathijsWildlife in Horizon? Geese, boars, rabbits, fish, and more..
Wszytko super piękne, ładne, rozbudowanie itp. tylko ja nie lubię walcczyć z mechami Głównie dlatego Unslaved był dla mnie mało rajcujący, mimo, iż jestem fanem gier tego studia, bo sie walczyło z mechami i to bronią białą. Zero przyjemności.
Cytat: Marins w Września 13, 2016, 11:16:36 amWiedźmin przy tym wygląda jak gra z poprzedniej generacji <banderas>
Te trailery to teraz z ps4 pro pewnie.
https://www.youtube.com/watch?v=6gOdm0vvfmk&feature=youtu.be&t=15m45s