Cytat: windomearl w Kwietnia 11, 2016, 08:59:47 amBardzo fajny trailer. Szkoda, że gra pewnie nie będzie z nim miała nic wspólnego Teraz dotarlo do mnie jak ja tesknie za Girsami o kur**
Bardzo fajny trailer. Szkoda, że gra pewnie nie będzie z nim miała nic wspólnego
Multi w Uncharted 4 o wiele lepiej nie wygląda A co Cie tak interesuje ta gra? Kupujesz X1?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Kyokushinman w Kwietnia 12, 2016, 18:30:55 pmMulti w Uncharted 4 o wiele lepiej nie wygląda A co Cie tak interesuje ta gra? Kupujesz X1?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć) No po chu** wspominasz o u4 trollu?
Cytat: Braveheart1989 w Kwietnia 12, 2016, 19:13:49 pmCytat: Kyokushinman w Kwietnia 12, 2016, 18:30:55 pmMulti w Uncharted 4 o wiele lepiej nie wygląda A co Cie tak interesuje ta gra? Kupujesz X1?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć) No po chu** wspominasz o u4 trollu?Trollem to akurat ty jesteś bardziej bo pchasz się dupką w mrowisko a niby cie nie interesuje.Po co?
https://my.mixtape.moe/zvxppu.mp4
Graficznie tak sobie ( ciągle materiały z pre-alpha), ale i tak będzie grane, beta tuż tuż
To jest tytuł cross-genowy?
No tak tylko Koalicja, myśle jednak że pokarzą na co ich stać.
Ależ Kyo niewidziałeś dema? Multi jest imo robione na siłe, jak w Halo Guardians.. Single będzie potężnie potworny i dobry. Graficznie na fotach wygląda kozacko, oczywiście singieel.
Cytat: Mateone w Kwietnia 16, 2016, 17:13:56 pmAleż Kyo niewidziałeś dema? Multi jest imo robione na siłe, jak w Halo Guardians.. Single będzie potężnie potworny i dobry. Graficznie na fotach wygląda kozacko, oczywiście singieel. Bzdura, multi było dodatkiem tylko w pierwszej części, a okazało się wyśmienite (przerosło wszelkie oczekiwania twórców). Moim zdaniem najlepsze multi poprzedniej generacji. Dlatego też postanowiono tryb rozbudować. Niestety, miało być więcej i lepiej a okazało się, że multi w GeOW 2 to nieporozumienie, o trójce się nie wypowiadam bo nie grałem. Powinni wrócić całkowicie do formuły z jedynki gdzie skill był najważniejszy, a giwery świetnie zbalansowane to może bym się zainteresował nawet nową odsłoną.