Cytat: Mateone w Czerwca 14, 2016, 13:00:46 pmGdyby nie design ReCore,Jaki design? Przecież to miało design, jak sobie wyobrażałeś czym ta gra mogłaby być po jednym pokazie renderka. Tymczasem gameplay pokazał najgorszą kalkę dotychczasowych rozwiązań, do tego z kłującymi w oczy na pół ekranu tabelkami z excela w ogólnym chaosie. Jakbym oczekiwał artystycznego arcydzieła dla którego kupiłem konsolę i po tak długim oczekiwaniu z wywieszonym jęzorem zobaczył to:Cytat: bojawiem w Czerwca 14, 2016, 11:25:50 amposzukałbym resztek paracetamolu w domu i schrupał jak opakowanie fistaszków, siedząc w wannie pełnej wody wrzucił do niej podłączoną konsolę i podczas gotowania się krwi w żyłach wsłuchał się w tekst piosenki:
Gdyby nie design ReCore,
Gezz mi sie gra podoba, i nie mam zamiaru sprzedawać złoma.
Zwie się Zero Upośledzeń po Horyzont.
Oczywiście kupuje.
Cytat: Mateone w Czerwca 14, 2016, 17:54:57 pmOczywiście kupuje. Czekam na zdjęcia we wrześniu z pozdrowieniami dla GO.
Ta gra i Gearsy wyglądają jak co lepsze exy na Ps3 bez kitu
Szlifują do samego końca tą perełke.
Cytat: bojawiem w Czerwca 14, 2016, 11:25:50 amTak w ogole to lol Te punkciki wygladaja tak jakby programisci dopiero co nauczyli sie wyswietlac fonty w OpenGL x D Ta gra poki co nie ma ani grafiki, ani designu, ani gameplayu (na poczatku myslalem, ze chociaz to ostatnie bedzie obecne )
Nie chcieli FPP, to dali TPP. To jedne z Action-adventure, na które czekam niemiłosiernie.
Współczuje.
Cytat: windomearl w Lipca 30, 2016, 17:38:32 pmWspółczuje. Myśle że sie nie zawiode, a takie są posłanki.