W halo p2w masz tylko w warzone, jednym trybie, w innych ulepszenia nie działają tak BTW.
Ale są. A dla mnie każdy przejaw Pay 2 Win powinien być mordowany w zarodku. Jak się przyjmie to jaką masz gwarancje czy w Halo 6 nie będzie tego wszędzie? Hm?
W Destiny ich nie ma kompletnie.
Ale przecież to nightfalle i heroici przyciągały, przecież można to było zrobić dla tych bez dodatku, a tak, zaje**li po prostu aby kupować dodatki. Nie ma tu innego wytłumaczenia.
A gdyby zostały dla posiadaczy podstawki i nie było nightfalli i heroiców dla posiadaczy dodatków to też by marudzili
Albo zrobiliby milion wersji heroiców dla posiadaczy podstawki, jednego dodatku, drugiego dodatku, obu dodatków, trzeciego dodatku, posiadaczy trzeciego i drugiego dodatku, drugiego i trzeciego.
I by rozj**ało to interfejs i jaką kolwiek intuicyjność gry
Dla mnie to zwykłe sranie żarem i tyle
póki nie ma sytuacji Pay2Win w płatnych grach to jest dobrze, albo kupowania stateczków za kilkanaście tysięcy dolców jak w Rakowym PC Exlusive, który nie ma daty premiery to jest dla mnie dobrze.
Gra musi mieć dobrą zawartość startową. Czyli podstawka musi starczać na wiele godzin. Jak to działa, to nie ma co narzekać. Obojątnie co kto myśli o gameplayu Destiny w podstawce jest naprawdę sporo do roboty więcej niż w nie jednej grze ostatnio wydanej. Poszczególne DLC można już ocenić przez stosunek zawartości do ceny. W przypadku Destiny były nieco za drogie i jak dla mnie to jest jedyny zarzut ich polityki.
Nie ma co oczekiwać wszystkiego za darmo, albo symboliczną kwotę bo gry to biznes, i niestety tak już będzie. Jak komuś się to nie podoba to niech z tym walczy i kupuje same indyki. Mi się osobiście nie chce bo lubie gry AAA
I Destiny 2 pewnie też kupię na premierę świadomy, kolejnych dodatków.
Trochę offtop, ale Elite Dangerous uwazam, że ma przeginkę w polityce bo z tego co mi wiadomo dodatków i modułów jest "DUŻO" i DROGO, a to lekkie przegięcie. Gra jeżeli premiery nie miała, powinna być wydana jako zbiorcze opakowanie a nie od razu z DAY ONE DLC