Dla tych co z tapatalka:
Dobra misiaczki, jest sprawa. Jeżeli ktoś wchodził ostatnio na stronę (nie forum) GameOnly to pewnie zauważył, że od 13 maja 2014 nic się na niej nie zmieniło. Oficjalnie można więc chyba już powiedzieć, że strona dedła. Ostatnio pisał do mnie Łukasz - nasz admin - i powiedział, że skoro strona aktualnie jest martwa, a opłacony okres za użytkowanie serwera wkrótce wygasa, to raczej nie będzie on przedłużany. A to oznacza, że forum też zniknie. [ * ]
Mogę przekazać wam dane z bazy (chociaż wydaje mi się, że dawałem chyba kiedyś windomearlowi dostęp do bazy) tak, by ktoś kontynuował forum już na nowym, niezależnym serwerze.
Krótka piłka, jest pare opcji, trzeba ogarnąć, która najlepsza.
1) Migracja SMF na inny serwer
2) Nowy forumeq - przy tej opcji konto na początku z aktywacją. Za dobrze was chujki znam, żeby wierzyć że nie zaczniecie się pod siebie podszywać. Wniosek o konto, hasło PMką na obecnym forumie. Potem normalna rejestracja
3) Reddit czy pochodne "udostepniane" rozwiazania
Serwer mogę opłacać sam. Nie, nie będę banował ludzi, którzy mnie wkurwiają, bo wciąż stanowią część tego kurwidołka. Jakby się komuś chciało to można wrócić do formuły stronki. Reszta powinna zostać jak jest - moderatorzy etc. Można ogarnąć PayPal jakby moje VPSy nie ogarniały albo iść z opcją darmową.