Witam,
Przede wszystkim dzięki za taki zryw. Widać, że zależy Wam na tym miejscu, mimo że strona główna nie jest aktualizowana, a forumek odwiedza nieco mniej osób niż w przeszłości. Wynikło pewne nieporozumienie, które właśnie staram się wyjaśnić. Kiedyś napisałem, że forumek nie zniknie z dnia na dzień i moje słowa są nadal aktualne. Całe zamieszanie powstało gdyż zwróciłem się do admina z pytaniem czy można przenieść stronę na inny serwer aby nieco obniżyć koszty (strona główna nie generuje już takiego ruchu jak kiedyś i wydawało mi się to naturalne, że powinno być nieco taniej). Moje słowa zostały błędnie zinterpretowane i jesteśmy gdzie jesteśmy.
Domena gameonly.pl została opłacona na kolejny rok, serwer także zostanie opłacony z naszych pieniędzy (wygląda na to, że ten sam ze względu na terminy) już został opłacony. Każde przeniesienie bazy w nowe miejsce lub oddzielenie forum będzie równoznaczne ze śmiercią całości, dlatego do momentu gdy możemy sobie na to pozwolić, wszystko zostaje tutaj. Jeśli będzie zagrożenie dla forum, z pewnością o tym poinformuję.
Jeśli chodzi o pomysły co dalej, obecnie niestety nie mogę niczego napisać. Cały czas zastanawiam się jaką GO może przybrać formę, mam także nieco innych spraw na głowie, jednak nie zapomniałem o tym miejscu i jeśli będzie możliwość aby wprowadzić zmiany, z pewnością się tym zajmę (mam nadzieję, że z Waszą pomocą).
Przy okazji, trochę statystyk forumka. Nie jest tak źle:)