Internetu nie miałem i nawet nie wiem o co chodzi
Zresztą i tak czasu nie miałem na czytanie
ale o co cho? ze debil z leminga przeszedl przepoczwarzenie na na nawróconego leminga, a teraz znowu wraca do postaci sprzed tego przepoczwarzenia?
Barzdziej o jego liczenie.
a co źle liczy? jakby zsumować wyniki pozostałych partii, to wyjdzie 62%. rozumiem, że wszyscy w kraju nie głosowali, ale skoro sondaże można z dużą dokładnością ekstrapolować na dużo większe zbiory(exit poll jest baaaardzo trafne), to dlaczego niby wybory nie mogą odzwierciedlać nastrojów całego społeczeństwa? to jest optymistyczna wersja interpretacji stanowskiego, bo jak się weźmie suche dane, to wyjdzie, że na pis głosowało 19%, na resztę partii 31%, a 50% polaków ma całą scenę polityczną prosto w dupie.
No i to co piszesz na końcu to właściwe obliczenia. Napisanie ze 62 procent Polaków głosowało na inne partie to głupota. Zamieniłby Polaków na głosujących i byłoby wszystko ok.
hehe o to chodziło ze stanowskim?
coś mi sie wydaje, ze zrobił sobie z tzw hejterów jajca i najwiekszejsi antagonisci forumowi domeny weszło rozmawiają sobie o duperelach przy okazji reklamując strone..ale co ja tam wiem..
ot i odpowiedz.
Nie rozumiem o co sie spieracie?
Czyżby demokracja była zagrożona?
A teraz poważne problemy..
Ludzie Legia dała tak dupy, ze na pierwszą połowe nie miałem czasu a na drugiej wyszedłem aby pograć w PESa..to coś znaczy..
Jeszcze nie wiem co ale liga bedzie ciekawsza