LOL...nie wiem, załóż sobie nowy, admin jesteś, a już ktoryś raz nie na temat piszesz, dojeb*jąc sie do mnie, jak Iras mnie od k*rw wyzywa, grozi to nic nie piszesz. ŻAL, k*rwa.
Nie wiem co do tego ma to, ze jestem adminem. Chyba po prostu nie rozumiesz specyfiki tego forum. Co tam miedzy Toba a Irasem sie dzieje to mnie nie obchodzi, jak zreszta to jak sie inni wyzywaja i sobie groza (ba, Twoj kolega tez mi kiedys grozil a teraz jest to tylko pretekstem do zartow ). Swoja droga z Irasem tez nie zawsze mam po drodze i jakos nie placze po forumku z tego powodu non stop. Ot dojebka jakich na forum wiele, nie czuj sie wyjatkowy.
A jak poczuje, ze mam ochote sie wypowiedziec na temat, to sie wypowiem. Ale raczej nie do Ciebie, bo nie mamy o czym gadac specjalnie.
układają się w sensowną wypowiedź/reakcje
To juz tylko Twoje zdanie. Ja tam we wklejaniu Dudy w sutannie sensu nie widze.
specjalnie sie na obrazki powoli przerzucam co by łatwiej niektórzy mniej rozgarnięci na tym forum pojęli.
A sorki, zapomnialem, ze pan wyksztalcony, w inglandzie pracuje i do plebsu bedzie mowil prosto, zeby plebs zrozumial...
Ad.1. Ja w odróznieniu, od kato-terrorystów na tym forum nie zabraniam nikomu wypowiedzi, zwyczajnie pytam, dlaczego tylko niektóre rzeczy ci przeszkadzają, a na inne przymykasz oko.
btw. nie płacze po calym forum, uważam poprostu, że nawet w sieci, na forum, powinny być pewne granice, no cóż, przyznam, że to jest subiektywne i się sprowadza do poziomu kultury użytkowników. Robicie beke z "gimbazy" czy studencików, a poziom niektórych wypowiedzi jest "podwórkowy", a retoryka warta "cegówki".
A twoim, obowiązkiem jako admina, jest niejako gwarantowanie poziomu forum.
Ad.2.
To juz tylko Twoje zdanie. Ja tam we wklejaniu Dudy w sutannie sensu nie widze.
.... no właśnie, to jest Twoje zdanie i twoja subiektywna ocena. Ja mam inne.
Ad.3. Tu nie chodzi o plebsy, wykształciuchy itd. jak to się mówi, "Jeden obraz wart tysiąca słów". Pisząc dłuższe wywody i widząc reakcje, odpowiedzi wielu na forum wywnioskowałem, że najłatwiej bedzie mi odbić piłeczke własnie, obrazkami
KONIEC OFF TOPA! Checesz dalej ciągnąć tą rozmowe (mi za bardzo sie nie chce), pisz na priv albo załóż osobny wątek.