Ale dzisiaj sie piekny dzien w internetach szykuje. Tyle buludupska i fajnych memow to dawno nie bylo.
Ciekawe czy tak samo będziesz się cieszył jak Kaczyński rzuci się z szabelką na Rosję i będziesz musiał z korkowcem bronić ojczyzny podczas gry ruscy będą zabijać, gwałcić i rabować. Wygrana PiSu jest mi zajebiście obojętna, bo gospodarczo nie zmieni się kompletnie nic, nie zmienią prawa podatkowego, nie ulżą przedsiębiorcą, nie nałożą podatków na zagraniczne markety itd. Natomiast najbardziej obawiam się polityki zagranicznej. Popieram to, że nie zamierzają całować UE w dupę, ale mogą podkurwić tego świra Putina, a to dobrze dla Polski się nie skończy.
Gratuluje zdolnosci interpretacyjnych
Dziękuję. Mam tylko nadzieję, że się mylę i Macierewicz nie będzie prowadził swojej prywatnej wojenki kosztem państwa.
Co do samego PiSu, to okłamią ludzi tak jak okłamali kiedyś. Wtedy też Jarek się zarzekał, że nie zostanie premierem jak Lech zostanie Prezydentem. Oszukał ludzi i został premierem. Obiecywali 3mln mieszkań i też oszukali. To samo zrobią teraz, ale skoro Polacy nie uczą się na błędach, to teraz będą musieli znowu za te same błędy zapłacić. Całe szczęście, że być może PiS będzie rządził samodzielnie, bo przynajmniej coś będą mogli zmienić, bez przepychanek i kłótni. Biorą też pełną odpowiedzialność w tym momencie za Polskę. Oddać głos na PO było jeszcze gorzej, bo ci z kolei kradną ile się da. Na te partie głosowali ludzie, którzy liczą, że ktoś im coś da. Leniwi, starcy i ludzie bez perspektyw, bo PiS i PO mają bardzo pro socjalne programy, w których obiecują, że nam wszystkim dadzą. Gówno dostaniecie i szybko się o tym przekonacie. Z drugiej strony może PiS nie będzie tyle kradł, a to już coś w porównaniu do złodziei z PO. Ja nie chce żeby mi ktoś coś dał. Niech mi po prostu nie zabierają, a ja sobie poradzę. Tak czy inaczej trzymam kciuki za wybrańców narodu i obym się mylił w tym wszystkim co piszę.
Btw. Zaskakuje mnie dobry wynik Nowoczesnej. Ludzie są jednak durni.